Η ομάδα μας

Η ομάδα του επαγγελματικού ενημερωτικού portal  Typologos.com αποτελείται απο καταξιωμένους επιστήμονες, καλλιτέχνες και επαγγελματίες, που προσφέρουν εθελοντικά  και στο πλαίσιο των πράξεων ελευθεριότητας τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Ανθρώπους που κυνηγάνε ανεξαρτήτως ηλικίας το όνειρο και θέλουν να μεταδώσουν ό,τι έμαθαν, γνώρισαν, καθώς  κι αποκόμισαν μέσα στο διάβα του χρόνου.  Επιστήμονες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι ενώθηκαν κάτω από αυτόν τον κοινό σκοπό.

Η ομάδα μας αποτελείται από:

Επιστήμονες, όπως είναι ο καθηγητής του τομέα Υδραυλικών Επιστημών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του  Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ιωάννης Σούλης, η καθηγήτρια Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ευθυμία Συγκολλίτου, ο ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής, Δημήτριος Κατσίκης, ο κοινωνιολόγος, Αντώνης Νέσκες και η πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, Σοφία Κομπελίτου.

Καλλιτέχνες, όπως είναι η χορογράφος- σολιστ χορού, Μπέττυ Βυτινάρου, η γλύπτρια, Ελισάβετ Βάλβη, ο μουσικοσυνθέτης, Άκης Γεροντάκης, ο συγγραφέας, Σωτήρης Γλυκοφρύδης,

Άνθρωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπως είναι η δημοσιογράφος, Βένη Παπαδημητρίου, ο εκδότης του περιοδικού “Ελληνικά Νέα”, Γιώργος Δρόσος, ο δημοσιογράφος, Νίκος Μόσχοβος, ο απόφοιτος οικονομικών επιστημών- οικονομικών, Παναγιώτης Φ. Τζοβάρας, ο μουσικός παραγωγός- παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών, Γιάννης Σουγιουλτζής, η δημοσιογράφος, Σοφία Σοφικίτη.

Περισσότερα βιογραφικά  στοιχεία για όλους τους αρθρογράφους του www.typologos.com, μπορεί ο κάθε “πλοηγός” του διαδικτύου από τις προσωπικές ιστοσελίδες τους στην ενότητα “Η ομάδα μας” του συγκεκριμένου site.

H ομάδα της επαγγελματικής ενημερωτικής ιστοσελίδας  www.typologos.com στοχεύει να σας προσφέρει όσον το δυνατότερο περισσότερο επιστημονική γνώση, εγκυρότητα ειδήσεων σε ένα μεγάλο φάσμα φασμάτων της κοινωνίας και της ζωής, καλλιτεχνική άποψη και ένα ταξίδι στη ζωή, καθώς και στην εκπαιδευτική πλευρά της δημοσιογραφίας.

Τι δε θα προσφέρουμε; Δεν σκοπεύουμε να σας προσφέρουμε ειδήσεις γύρω  από  την άγρια πλευρά της ζωής, που  προβάλλεται μέσα από το αστυνομικό ρεπορτάζ. Το τρίπτυχο μας είναι: Γνώση, εγκυρότητα κι άποψη.

Η ομάδα μας, φυσικά, δέχεται και νέα μέλη, ενώ είναι ανοικτή σε συνεργασίες.

 ©Typologos.com 2019