Η ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕMΒΡΙΟΥ 2017  ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Ημέρα Με τα Χρώματα επιστρέφει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 στο  Φράγμα Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα πολύχρωμο πάρτι, που θα ξεκινήσει από τις 4 το απόγευμα της  Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2017 στο πανέμορφο Φράγμα της Θέρμης, όπου θα  διαρκέσει μέχρι και τα μεσάνυχτα!


Λίγα λόγια για την Ημέρα με τα Χρώματα

Η Ημέρα με τα Χρώματα διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την ομάδα SFINA, στη Θεσσαλονίκη κι ήταν το πρώτο πολύχρωμο πάρτι, που έγινε στην  Ελλάδα.

Έκτοτε διοργανώνεται μια φορά ετησίως κάθε Σεπτέμβριο. Οι πόρτες για την εκδήλωση θα «ανοίξουν» στις 4 το απόγευμα. Τότε θα δοθεί η αντίστροφη μέτρηση για την καθιερωμένη ταυτόχρονη ρίψη των χρωμάτων.

Στο υπόλοιπο της ημέρας δίδεται ανά μία ώρα το σύνθημα για ρίψεις. Ενδιαμέσως οι παρευρισκόμενοι είναι ελεύθεροι να ρίχνουν τα χρώματά τους κατά βούληση.

«Στα Xρώματα, μοναδικός πρωταγωνιστής είναι ο κόσμος. Δεν είναι ένα φεστιβάλ, στο οποίο τα φώτα πέφτουν μόνο στους καλλιτέχνες. Είναι ένα φεστιβάλ, που όλη η προσοχή μας δίνεται στην αρένα. Στον κόσμο. Θέλουμε ένα κοινό, που να χορεύει, να επικοινωνεί, να παίζει, να γελά, να φλερτάρει με ευγένεια και όχι ένα κοινό, το οποίο να παρακολουθεί τη σκηνή κι αμέτοχο ως απλός θεατής», λένε τα μέλη της ομάδας SFINA.

Τι περιλαμβάνει φέτος η Ημέρα με τα Χρώματα

Το φετινό περιλαμβάνει συναυλίες, DJs, fire show, τοξοβολία, bodypainting, science games, parkour, χορευτικά, ξυλοπόδαρους, χορευτές, μασκότ, τελετές γάμων, color balls και το γιγάντιο χαρούμενο μαξιλάρι (funbag). Στη  σκηνή θα εμφανιστούν τα εξής μουσικά συγκροτήματα ή θα επιλέξουν οι  κάτωθι Dj: Xaxakes (live), Imitate your Mother (Γιώργος Χρανιώτης), Smuggler & Hawk (live), Mononome live, Λευθέρης Κορδιάος (fly104), Γιώργος Τσιλιπάκος, Maria s, Βασίλης Βαρσάμης (zoo 90,8fm), Ανδρέας Πάτσης κι Alex kappa.

Οι διοργανωτές καλούν τους συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους, μπαλόνια  κόκκινου, μπλε, κίτρινου, πράσινου ή άσπρου χρώματος και να ντυθούν στα λευκά. Στην τιμή προπώλησης των εισιτηρίων στην αξία των 5 ευρώ περιλαμβάνεται κι ένα σακουλάκι με χρώμα.

Η πώληση των εισιτηρίων κατά τη διάρκεια της εισόδου διαμορφώθηκε στα 8 ευρώ και συμπεριλαμβάνει ένα σακουλάκι με χρώμα. Το κάθε σακουλάκι με χρώμα κοστίζει 2 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων ισχύει μέχρι και την παραμονή του φεστιβάλ.

©Typologos.com 2017

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

14 − 13 =