Τα ζώδια της Τρίτης 12 Ιουνίου 2018

0
100

Τα ζώδια της Τρίτης 12 Ιουνίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:01:37,06/12/2018
Τα ζώδια της Τρίτης 12 Ιουνίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ταύροι, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα, βάλτε σε τάξη όσα σας μπερδεύουν. Να  ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας,  πριν προχωρήσετε. Αιγόκεροι, έχετε μία ξεχωριστή ευαισθησία που μπορεί να βοηθήσει τις σχέσεις σας,  και να βελτιώσει την επαφή σας,  με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Οι ικανότητές σας, είναι αυτές που θα σας αναδείξουν στο επαγγελματικό τομέα σας. Μην παρασύρεστε, όμως, από παρορμητικές κινήσεις. Βαδίστε με πιο σταθερά βήματα. Μπορείτε να εξετάσετε τις συμπεριφορές των γύρω σας,  και να κινηθείτε ανάλογα. Αποφύγετε  κινήσεις που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στα συναισθηματικά σας, εξετάστε τις ανάγκες των σχέσεων σας. Αυτό  θα σας φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα, τα οποία  αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα, δεν ευνοεί να κάνετε βιαστικές ενέργειες και να λειτουργήσετε παρορμητικά. Κινηθείτε με ηρεμία και κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας, όπου χρειάζεται. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, σε απρόοπτες καταστάσεις. Εξάλλου,  η υπομονή είναι ένα έντονο στοιχείο της προσωπικότητάς σας. Αφήστε τις σχέσεις σας,  με τα κοντινά πρόσωπά σας,  να κυλήσουν με ηρεμία, δείχνοντάς τους ότι έχετε τη διάθεση να τους βοηθήσετε και να τους συμβουλέψετε, αν χρειαστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνιακή διάθεσή  σας, θα βοηθήσει να παρουσιάσετε νέες ιδέες και προτάσεις για την εξέλιξη της εργασίας σας. Το συναδελφικό περιβάλλον σας, θα εκτιμήσει τις ικανότητές σας,  και τις προσδοκίες σας. Η συμφιλίωση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας. Συγκρατήστε,  όμως, τις συναισθηματικές μεταβολές, που μπορεί να σας προκαλέσουν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαγγελματικές υποθέσεις σας, στηρίζονται στη  διαλλακτικότητα και στην υπομονή σας. Ο σωστός χειρισμός τους, σήμερα, θα σας ανταμείψει και θα σας δώσει τις απαντήσεις που περιμένετε. Μπορεί να προκύψουν κάποιες συναντήσεις με νέα πρόσωπα, δίνοντάς σας,  την ευκαιρία να αναδείξετε τον επαγγελματισμό σας. Η διάθεση να ξεκαθαρίσετε ανησυχίες που σας συντροφεύουν εδώ και καιρό, γύρω από τα ερωτικά σας, θα βρουν την ανταπόκριση που θέλετε. Μιλήστε με ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ

Η ευχάριστη διάθεση για δουλειά, φέρνει νέες ιδέες που θα σας δώσουν το προβάδισμα και ένα χαρούμενο κλίμα. Ίσως, επιδιώξετε να διοργανώσετε  συναντήσεις με συναδέλφους για την εξέλιξη των επαγγελματικών υποθέσεων. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον και αποκομίστε θετική ενέργεια από πρόσωπα, τα οποία  εμπιστεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις της ημέρας, σας επηρεάζουν συναισθηματικά και δε σας αφήνουν να κινηθείτε, όπως θέλετε. Βάλτε προτεραιότητες, με βάση τη βαρύτητά τους,και αντιμετωπίστε τις, με περισσότερη ηρεμία. Μην ξεχνάτε σήμερα, να κάνετε και πράγματα για τον εαυτό σας. Επαναπροσδιορίστε τη στάση σας, απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπά σας, και ισορροπήστε συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η ευστροφία σας,  και η κατάλληλη οργάνωση που έχει προηγηθεί από μέρους σας, θα σας δώσουν το προβάδισμα για να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες που επιθυμείτε. Οι προτάσεις που θα κάνετε, θα είναι συγκροτημένες και στοχευμένες. Εκμεταλλευτείτε  την ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί να πλησιάσετε το/τη  σύντροφο σας και να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η ημέρα σας,  θα κυλίσει με ενέργειες που θα φέρουν εξελίξεις που επιθυμείτε στον επαγγελματικό τομέα σας. Ευνοούνται συμβόλαια και συναντήσεις. Δείξτε προσοχή, όμως, στον τρόπο διεκπεραίωσής τους. Η τάση, να αλλάξετε τη  ρουτίνα, σας οδηγεί σε πιο ανάλαφρες σκέψεις, εστιάστε στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας. Προσοχή, μην υπάρξουν παρορμητικές κινήσεις και σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα σας, θα είναι αρκετά φορτισμένη, διοχετεύστε σωστά την ενέργειά σας,  σε απαιτητικές εργασίες. Η σχέση με το/τη  σύντροφό σας, είναι σημαντική για σας και προσπαθείτε να δώσετε το καλύτερο. Ισορροπήστε το  συναισθηματικό κόσμο σας, γιατί οι απότομες ψυχολογικές μεταβολές μπορούν να επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συναισθηματικές σας,  ανάγκες, σας απορροφούν ενέργεια και σας αποτρέπουν από την συγκέντρωση σε θέματα που απαιτούν την προσοχή σας,  σήμερα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Αφήνοντας,  έτσι, το περιθώριο να σας επηρεάσουν και να σας περικλείνουν από το  στόχο σας,  τρίτοι. Βρεθείτε με άτομα που μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά, γιατί η διάθεσή  σας, θα σας παροτρύνει σε βιαστικές κινήσεις, τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκεφτείτε καλύτερα κινήσεις, τις οποίες  θέλετε να κάνετε σήμερα, γιατί μπορεί να ανατρέψουν κάποιες σταθερές βάσεις που έχετε χτίσει στο  χώρο της  εργασίας σας. Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε κάθε ενέργειά σας,  και περιορίστε τη βιασύνη, ειδικότερα όταν αφορά στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Μην επιμείνετε, σε πράγματα που δεν είστε βέβαιοι ακόμα, κυρίως στην προσωπική ζωή σας. Χαλαρώστε και εστιάστε περισσότερο στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να βοηθήσετε άτομα του περιβάλλοντός σας,  και να δώσετε τη συμβουλή σας, σας δίνει θετική ενέργεια. Η εμπιστοσύνη,  που μπορείτε να εμφυσήσετε στους άλλους, βοηθάει τις προσωπικές σχέσεις σας. όμως, μην επιμείνετε να γίνουν συζητήσεις, αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει διάθεση από τους άλλους. Κινηθείτε πιο διαλλακτικά στις σχέσεις σας.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

6 + eleven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.