Τα ζώδια της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018

0
97

Τα ζώδια της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:04,07/10/2018
Τα ζώδια της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ταύροι, σήμερα, προσπαθήστε να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε περισσότερο, αφήστε σημαντικά ζητήματα για άλλη ημέρα, που θα μπορέσετε να τα προχωρήσετε καλύτερα. Καρκίνοι, είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναπτύξετε την κοινωνικότητά σας, και να κάνετε καλές νέες επαφές, που μπορούν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας,  υπάρχει μία άνοδος  λόγω της κριτικής άποψης σας, η οποία είναι αρκετά συγκροτημένη και σας οδηγεί σε σωστές αποφάσεις. Η λάμψη, που διαχέεται στο γύρω περιβάλλον, επιβεβαιώνει την αξία σας,  και τη διαυγή επιχειρηματικότητά σας. Μία ευγένεια και μία θαλπωρή προς το/τη  σύντροφό σας, θα εκφράσετε, σήμερα, ώστε να οδηγήσετε τη  σχέση σας, σε ευχάριστα επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας, σήμερα, δε  σας επιτρέπει να λάβετε μέρος σε συζητήσεις σοβαρού περιεχομένου και να υποστηρίξετε την άποψή σας. Αποφύγετε, όσο μπορείτε καταστάσεις που απαιτούν τη σκέψη σας,  συγκροτημένη και ασχοληθείτε επιφανειακά με θέματα. Αφήστε, τα κύρια θέματα για άλλη ημέρα. Χαλαρώστε, με δραστηριότητες που σας προσφέρουν ευεξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρατηρείστε, τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας, χωρίς συναισθηματική επιρροή, διατηρώντας την ψυχραιμία σας και την καθαρή σκέψη σας. Μπορεί, να διαπιστώσετε, καταστάσεις παρασκηνίων, οι οποίες απαιτούν διαύγεια σκέψης, ώστε να φτάσετε σε αληθινά συμπεράσματα, χωρίς να αφεθείτε σε συμπεράσματα,  που δεν ισχύουν. Η σχέση με το/τη  σύντροφό σας, θα έχει έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, σήμερα, λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης στον εαυτό σας, στηριχτείτε στις δυνατότητές σας.  Εξάλλου,  είστε ικανά άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε, ελεύθερο τον εαυτό σας, αναπτύξτε τον κοινωνικό κύκλο σας,  που θα σας εξελίξει επαγγελματικά. Είστε δυναμικά άτομα και μπορείτε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις, και να τις οδηγήσετε σε ένα θεμιτό αποτέλεσμα. Η κατανόηση και η συμφιλιωτική διάθεση θα σας ωθήσουν να πλησιάσετε το/τη  σύντροφό σας,  και να δώσετε μία νότα χαράς  στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Ο δυναμισμός σας, και η ηγετική στάση σας, είναι τα κίνητρα που σας ωθούν, να αναδείξετε τις ικανότητές σας,  και να κλείσετε συμφωνίες με θετικά αποτελέσματα. Προσοχή, μην περάσετε τα όρια της ευγενούς  άμιλλας, στοχεύοντας μόνο στα σχέδιά σας. Κάποια συνάντηση, που μπορεί να έχετε προγραμματίσει να συμβεί με τα αγαπημένα πρόσωπά  σας, θα αναδείξει  το δοτικό χαρακτήρα σας, και τις ηθικές σας αξίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η διάθεσή σας, είναι αρκετά ευχάριστη, ώστε να σχεδιάσετε πράγματα για το μέλλον σας, με μεγάλη σοβαρότητα και ευκρίνεια. Η θετική ενέργεια που σας διέπει, είναι αρκετά ισχυρή για να σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας. Σε  προβλήματα που έχουν προϋπάρξει με οικεία πρόσωπά σας, θα θελήσετε με αρμονία και γαλήνη να δώσετε τη λύση τους.

ΖΥΓΟΣ

Παρ’  ότι, ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας,  θα απορροφήσει,  διευθετώντας υποχρεώσεις οικονομικού τύπου, μπορεί – όμως –  από την άλλη η ημέρα σας,  να στιγματιστεί, με την ανακάλυψη παρασκηνιακών καταστάσεων. Διατηρείστε, καθαρή τη σκέψη σας, για να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Εμπιστευθείτε, τη διαίσθησή σας, σε θέματα που αφορούν στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρέψτε, την προσοχή σας, στις συμπεριφορές των γύρων σας,  και αξιολογήστε τις. Η εστίαση αυτή θα βοηθήσει στην εξέλιξη των σχέσεων μαζί τους, και στην κοινή πορεία που έχετε χαράξει. Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, απέναντι στο/στη  σύντροφό σας, θα είναι κάτι , που θα εκτιμηθεί  και θα δώσει τα περιθώρια να επαναπροσδιορίσετε τη  σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί, η ημέρα, να σας φανεί κουραστική, λόγω των υποχρεώσεων που έχετε επωμιστεί και θα πρέπει να αποπερατωθούν, αλλά αυτό σας χαρακτηρίζει ως υπεύθυνα άτομα. Κρατήστε, λίγο χρόνο και για τον εαυτό σας, και χαρίστε του, αυτό που του αξίζει. Προσπαθήστε, να αποφύγετε σοβαρές προτάσεις, διότι η διάθεσή σας, δε βρίσκεται στην κατάλληλη ετοιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, οι σκέψεις σας, θα έχουν να κάνουν με το άμεσο μέλλον σας, και με ποιον τρόπο θα το οδηγήσετε σε θετικά αποτελέσματα. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα, είναι το βάθρο που θα σας φέρουν στην ευδαιμονία. Θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, ο ελεύθερος χρόνος σας, και πως θα τον αξιοποιήσετε, με αποτέλεσμα να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συναισθηματισμός σας,  και η έλλειψη αυτοπεποίθησης, θα σας περιορίσουν τις σκέψεις σας, κρατώντας σας,  μακριά από υπεύθυνες εργασίες. Προσπαθήστε, όσο πιο ήπια γίνεται, να αντιμετωπίσετε τα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας πιέσεις και εντάσεις. Μείνετε στο σπίτι, όπου αισθάνεστε ασφάλεια και ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν. Κάντε αυτό που έχετε ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κινητικότητά σας, σήμερα, στον χώρο της  εργασίας  σας, θα είναι αρκετά έντονη  και θα προσπαθήσετε να εκφράσετε τις ιδέες σας,  και τα σχέδιά σας. Πρέπει, να λάβετε υπόψιν σας,   ότι η ημέρα  δεν ευνοεί την τήρησή τους, και θα σας ταλαιπωρήσει.  Μπορείτε, απλά να τους υποδείξετε το πρόγραμμά σας, χωρίς να επιμείνετε στην αποπεράτωσή του. Αφήστε το, για άλλη ημέρα. Οι προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα μπορεί να είναι αρκετά επιφανειακές.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

14 − 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.