Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Μαΐου 2018

0
78

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Μαΐου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

07:38:52,05/16/2018

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Μαΐου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ζυγοί, σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν αρκετά θέματα των  οικονομικών σας, αλλά και εκκρεμότητες που θα  πρέπει να προχωρήσετε. Ιχθύες, να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας,  σήμερα. Εξετάστε καλύτερα νέα σχέδια σας,  και προχωρήστε θέματα που  θέλετε να ολοκληρωθούν με προσοχή σε αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, η ημέρα θα κυλίσει ήρεμα χωρίς να υπάρξουν πολλές εναλλαγές και παρορμητικές κινήσεις από μέρους σας. Μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με την  οργάνωση  των εκκρεμοτήτων σας, και να δομήσετε τις σκέψεις σας. Οι ευαισθησίες σας, θα είναι το κίνητρο για να επαναφορτίσετε τη σχέση σας. Βρείτε ένα κώδικα επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας,  θα είναι αυτές που μπορεί να σας ωθήσουν σε λανθασμένες ενέργειες. Κρατείστε τις απαραίτητες αποστάσεις και την ψυχραιμία σας.  Δεν είναι η ώρα για να βαδίσετε με βιασύνη. Θυμηθείτε ότι ίσως να μην είναι ο κατάλληλος χρόνος να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας,  και να αλλάξετε τα αισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας,  σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή και η τάση να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, θα είναι έντονη. Δώστε την απαραίτητη σημασία σε παρασκήνια,  που θα έρθουν στην επιφάνεια. Μην παρασυρθείτε από σκέψεις, διότι θα επισκιάσετε την πραγματικότητα. Μία μικρή ανασφάλεια θα κυριαρχήσει στις σχέσεις σας,  και θα σας κουράσει. Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας και αποφύγετε να έχετε απαιτήσεις από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η  τάση να επικοινωνήσετε και να αναπτυχθείτε στον κοινωνικό περίγυρο σας,  θα σας δώσει τη λύση που ψάχνατε εδώ και καιρό στον επαγγελματικό τομέα σας. Οι συμβουλές που μπορεί να πάρετε σήμερα από άτομα, τα οποία  εμπιστεύεστε, ίσως είναι καθοριστικές για την πορεία σας. Μικρά συννεφάκια που υπάρχουν στη σχέση σας. Σήμερα μπορείτε να τα ξεδιαλύνετε μόνο με την καλή σας διάθεση.

ΛΕΩΝ

Η εικόνα σας,  προς τον κοινωνικό περίγυρο θα πρέπει να είναι προσεκτική σήμερα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Να θυμάστε οι κινήσεις σας κρίνονται από άλλους. Μην εστιάζετε την προσοχή σας μόνο στον επαγγελματικό τομέα σας, αλλά δείτε και την προσωπική ζωή σας, με την ίδια βαρύτητα. Δώστε χώρο και στα άτομα, τα οποία  σας ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως κάποιες οικονομικές υποθέσεις που σας κρατούν δέσμιους όλο αυτό τον καιρό σας τραβήξουν την προσοχή σας,  ώστε να τις ξεδιαλύνετε. Στα επαγγελματικά σας, σήμερα θα σας απασχολήσουν νέα σχέδια σας,  και οι δομημένες σκέψεις θα σας φτάσουν στο θεμιτό αποτέλεσμα. Αν υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις σας, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να τις αναλύσετε.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, έχουν τοποθετηθεί σε κατάσταση διαφάνειας από μέρους σας. Οι πρέπουσες επιλογές και αποφάσεις είναι απαραίτητες, εφόσον η δομή των κινήσεών σας, είναι αψεγάδιαστη. Ένα ερωτικό συναίσθημα έρχεται στην επιφάνεια και αυτό θα είναι που θα διορθώσει όλες τις γκρίζες κηλίδες,  που έχουν εμφανιστεί στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε σήμερα να εξερευνήσετε τα αισθήματα που τρέφουν οι γύρω σας. Η διαίσθησή σας,  θα σας οδηγήσει στους κατάλληλους ανθρώπους και η ειλικρίνεια θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε σε αυτό. Τα αισθήματά σας,  σήμερα θα αλλάξουν την ατμόσφαιρα και θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υποχρεώσεις σήμερα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα ψάξετε να βρείτε τον τρόπο να τις στηρίξετε αλάβωτοι. Ο στόχος να στραφείτε προς τον εαυτό σας, θα σας δώσει την ηρεμία που σας λείπει. Φροντίστε περισσότερο τα άτομα, τα οποία  αγαπάτε σήμερα, διότι δεν είστε σε θέση να τους εντάξετε μέσα στην ένταση της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα σας διακατέχει μια οξύτητα σκέψης και η ορθότητα των κινήσεών σας,  θα σας δώσουν τις ανάλογες επιλογές που θα σας φτάσουν στην επαγγελματική εξέλιξή σας. Οι αποφάσεις  που έχετε προγραμματίσει εδώ και καιρό, σήμερα σας δίνεται  ο χρόνος να τις επαναξιολογήσετε. Η κούραση των ευθυνών, σας ωθούν να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση φυγής σήμερα εμφανίζεται σε όλους τους τομείς και κυρίως στον επαγγελματικό. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να στηρίξει την εργασία σας,  χωρίς να έχει τη  διάθεση, διότι οι επιλογές σας,  θα είναι λανθασμένες. Η σκέψη το να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε, θα ήταν το καλύτερο για σας. Μην προσπαθήσετε να κάνετε αναλύσεις σε πράγματα που αφορούν στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε σήμερα να έχετε περισσότερη σταθερότητα κινήσεων, ιδιαίτερα για αποφάσεις για την επαγγελματική κατάσταση σας. Κρατηθείτε σε απόσταση από την υλοποίησή τους, μέχρι να είστε βέβαιοι για ότι θέλετε να κάνετε. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι έντονη  σήμερα και θα σας φέρει σε επαφή με άτομα, τα οποία  σας ενδιαφέρουν.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

sixteen − one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.