Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Ιουνίου 2018

0
116

Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Ιουνίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:09,06/13/2018
Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Ιουνίου 2016 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Καρκίνοι, η ημέρα σας βοηθάει να κάνετε νέες επαφές,  αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, στον επαγγελματικό τομέα σας. Παρθένοι, με καλύτερη διάθεση μπορείτε να ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχετε αφήσει στην άκρη.

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, σήμερα, θα κυλήσουν καλύτερα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Οι ενέργειες που έχετε κάνει από το παρελθόν, αρχίζουν να αποδίδουν. Στα συναισθηματικά σας, η διάθεση να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα πρόσωπά  σας,  και η ευαισθησία που μπορείτε να εκδηλώσετε, θα βελτιώσει θέματα σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στα επαγγελματικά, αλλά και  στα προσωπικά σας. Η συμπεριφορά προς τους γύρω σας,  μπορεί να αλλάξει πολλά.   Κρατήστε την ηρεμία σας, σε συζητήσεις. Αποφύγετε  κάθε διένεξη που μπορεί να προκύψει, γιατί δεν είστε σε θέση να τη χειριστείτε. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας,  και πάρτε το χρόνο που χρειάζεται, για να ισορροπήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια παρασκήνια, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα. Αντιμετωπίστε τα, με ηρεμία, χωρίς να αναμοχλεύετε θέματα του παρελθόντος. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, σε οτιδήποτε απρόοπτο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες ιδέες, σας δίνουν την ώθηση που χρειάζεστε στα επαγγελματικά σας. Προχωρήστε με σιγουριά και σταθερά βήματα σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε προσωπικές σχέσεις σας, θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να τα επιλύσετε ευκολότερα και να βελτιώσετε καταστάσεις που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Οι σκέψεις και οι πράξεις σας, σε θέματα των  επαγγελματικών σας, αναδεικνύουν την ικανότητά σας,  και την οξεία αντίληψη που διαθέτετε. Χειριστείτε, όμως,  προσεκτικά, θέματα που αφορούν συνεργασίες και συναλλαγές. Βρεθείτε σήμερα, με πρόσωπα,  τα οποία μπορούν να γνωρίζουν τις καλές προσπάθειες που κάνετε. Να είστε πιο ευέλικτοι σε συναντήσεις,  αλλά και συζητήσεις που θέλετε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση και νέες δραστηριότητες θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η επιθυμία να επικοινωνήσετε και να δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, σας κάνει δημιουργικούς και ικανούς να επενδύσετε σε καινοτόμες ιδέες. Με ευχάριστη διάθεση, σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε θέματα του παρελθόντος μέσα σε προσωπικές σχέσεις σας.  Σκεφτείτε περισσότερο τις ανάγκες των άλλων και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά σε όσα θέλετε να πετύχετε στα συναισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα ο οικονομικός τομέας σας.  Βάλτε κάποια οργάνωση σε εκκρεμότητες και περιορίστε τα έξοδα. Αντιμετωπίστε κάθε δυσκολία, με πραότητα και νηφαλιότητα. Μπορείτε ευκολότερα να εξετάσετε θέματα των  σχέσεων. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, ώστε να εξομαλύνετε καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον τομέα των επαγγελματικών σας, είναι σημαντικό σήμερα να είστε πιο προσεκτικοί, ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες, αλλά και γενικότερα απέναντι σε σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να ευνοήσουν την καριέρα σας. Αν και έχετε τη διάθεση να προχωρήσετε με ειλικρίνεια, να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις. Στις προσωπικές σχέσεις σας, δείξτε τα συναισθήματά σας, απέναντι στους άλλους και να  περάσετε ευχάριστες στιγμές με άτομα, τα οποία   μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα χρειαστεί να κινηθείτε ανάλογα για να προχωρήσετε υποχρεώσεις που υπάρχουν σε εκκρεμότητα.  Προσπαθήστε να βάλετε ένα πρόγραμμα,  ώστε να μην αγχωθείτε αργότερα. Στις προσωπικές σχέσεις σας, σήμερα, μην αμελήσετε θέματα που αφορούν αυτό τον τομέα, αλλά και πρόσωπα, τα οποία  αγαπάτε. Έχουν ανάγκη από τη φροντίδα,  αλλά και από την προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά σχέδια σας, θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα σας απορροφήσουν αρκετό χρόνο. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα για τη  στήριξη νέων ιδεών, θα είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε θετικά αποτελέσματα. Επιστήστε την προσοχή σας, στα θέλω και στις επιθυμίες σας.  Περάστε ευχάριστα. Εξάλλου,  το αξίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθήματα και η διάθεσή σας, επηρεάζουν αρκετά θέματα σήμερα. Γι’ αυτό αποφύγετε να αντιμετωπίσετε δύσκολα ζητήματα στα επαγγελματικά σας. Να είστε αρκετά προσεκτικοί, σε συναντήσεις που αφορούν στη συνεργασία σας, με τρίτους. Μην πιέζετε τον εαυτό σας, να ανταπεξέλθετε σε δύσκολες καταστάσεις. Έχετε σήμερα περισσότερη ανάγκη να βρεθείτε με πρόσωπα, τα οποία  μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια και ηρεμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Στον τομέα των επαγγελματικών σας, πριν αναλάβετε νέες δεσμεύσεις, αλλά και να προχωρήσετε νέα σχέδια σας, καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε νέες απαιτήσεις. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον ή με άτομα,  τα οποία εμπιστεύεστε. Συζητήστε όσα σας απασχολούν, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε,  αλλά και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

seven − six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.