Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Iουλίου 2018

0
166

Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Iουλίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:12:01,07/11/2018
Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Iουλίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Καρκίνοι, σήμερα, εξετάστε καλύτερα επαγγελματικά ζητήματά σας,  και οργανώστε καλύτερα τη μέρα σας. Τοξότες, προσέξτε την ψυχολογία σας, ισορροπήστε πρώτα, πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις  στα επαγγελματικά, αλλά και στα συναισθηματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε σε συνεργασίες, προάγοντας τα νέα σχέδια σας,  και τις καινοτόμες ιδέες που έχετε και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, για την επαγγελματική εξέλιξή σας.  Στη σχέση με το/τη σύντροφό σας, θα υπάρξει μία διστακτικότητα από μέρους σας,  και θα περιορίσετε την έκφραση των συναισθημάτων σας. Ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα και προσπεράστε οτιδήποτε σας είναι δύσκολο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως συμβούν σήμερα κάποια γεγονότα,  τα οποία θα σας υποδείξουν  θέματα,  που έχετε προσπεράσει στο  χώρο της  εργασίας σας. Αφυπνιστείτε και κρίνετε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος, ώστε να προσπεράσετε ότι σας είναι δυσχερές. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, μπορεί να απαλύνει τις εντάσεις, που υπάρχουν μεταξύ του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα, σήμερα, θα σας ωθήσει σε αναδρομές του παρελθόντος και θα σας κάνει ιδιαίτερα σκεπτικούς για το μέλλον σας. Θα θελήσετε να απομακρυνθείτε από ευθύνες και υποχρεώσεις, και να εστιάσετε την προσοχή σας, στην προσωπική ανέλιξή  σας. Επιτρέψτε  σε άτομα απολύτου εμπιστοσύνης  να σας δώσουν τις συμβουλές,  που χρειάζεστε  για θέματα, τα οποία  σας απασχολούν αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ευνοείτε η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων σας και η οργάνωσή τους. Διατηρείστε την κριτική άποψη σας,  και στηριχθείτε στις ικανότητές σας, για τα συμπεράσματα που πρέπει να βγάλετε. Η επικοινωνία  με άτομα του παρελθόντος, μπορεί να σας ανεβάσει τη  διάθεση και θα σας ωθήσει σε μία νοσταλγία.

ΛΕΩΝ

Η στάση σας, σήμερα, στο χώρο της  εργασίας σας, θα πρέπει να είναι αρκετά προσεχτική, διότι γνωρίζετε ότι υπάρχει κριτική από υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα. Οι ικανότητες σας,  και η οξύτητα της σκέψης σας, θα αναδείξουν την πραγματική αξία σας. Μία συνάντηση με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, μπορεί να υπάρξει σήμερα και θα σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας, σήμερα, είναι περιπετειώδης και οι σκέψεις σας, θα είναι βασισμένες στην υλοποίηση  των επιθυμιών σας. Οι κινήσεις που θα κάνετε, θα σας προσφέρουν μία χαλαρή ψυχολογία, αναδεικνύοντας τον τρόπο της σκέψης σας. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε, χωρίς να εστιάζετε σε λεπτομερείς αναλύσεις, διότι μπορεί να επιφέρουν εντάσεις μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι εντάσεις της ημέρας, θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά και μπορεί να σας στρέψουν σε αρνητικές σκέψεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, και απασχολήστε το μυαλό σας, με πιο εποικοδομητικά πράγματα. Μην επιτρέπετε  σε τρίτους να διαβάλλουν την άποψή σας, και τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η ημέρα σας, θα πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα, εφόσον σας διακατέχει έντονα η τάση για πρωτοποριακά και ασυνήθιστα θέματα. Δείξτε στον επαγγελματικό κύκλο σας, την ικανότητά σας,  να ανταπεξέρχεστε με ευκολία σε καινοτόμα πράγματα. Η αντισυμβατική διάθεση  θα παρουσιαστεί και στον προσωπικό τομέα σας, και θα αλλάξει τα δεδομένα  στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογική κατάστασή σας,  δε  σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με σοβαρά επαγγελματικά θέματα, οδηγώντας σας, σε αποφάσεις που μπορεί να είναι βιαστικές. Αφήστε τις αναλυτικές συζητήσεις, για άλλη ημέρα. Σήμερα, εστιάστε στον εαυτό σας,  και αφουγκραστείτε τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυξημένη αυτοπεποίθησή σας και η ηγετική συμπεριφορά σας, είναι τα όπλα σας,  για να αξιοποιήσετε κατάλληλα, τα επαγγελματικά σας, σχέδια και να έχετε θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε τη  θετική σκέψη σας,  και ταυτόχρονα  επανεξετάστε όλα τα δεδομένα σας,  για να φτάσετε άμεσα στο στόχο σας. Σήμερα, μπορεί να δεχθείτε μία πρόσκληση από άτομα του παρελθόντος και η ημέρα σας, να γεμίσει ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πιέσεις, που  θα δεχθείτε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, τις οποίες  έχετε επωμιστεί, θα επηρεάσουν αρκετά τη διάθεσή σας. Φανείτε, πιο ρεαλιστές και ενισχύστε τις δυνατότητές σας, βάζοντας φρένο σε περιττές ενασχολήσεις. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας, να γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί απέναντι στο/στη σύντροφό σας, διότι η συμπεριφορά αυτή, θα ανατρέψει τα σχέδια που έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα εκφράσετε έντονα μία τάση να ξοδέψετε περισσότερα λόγω της ψυχολογίας σας, φροντίστε τα οικονομικά σας, ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Προσπαθήστε, να αποφύγετε υπέρμετρες κινήσεις και να δώσετε στον εαυτό σας, ότι του αξίζει. Βρεθείτε, με φιλικά πρόσωπα και αξιοποιήσετε το χρόνο σας,  ευχάριστα.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

two × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.