Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Απριλίου 2018

0
51

Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Απριλίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

16:36:59,04/14/2018
Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Απριλίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Το εξάγωνο σήμερα Άρη-Ποσειδώνα μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε καλύτερα αλλά και να αναθεωρήσουμε για ορισμένες καταστάσεις, ιδιαίτερα που αφορούν στην καθημερινότητα, στην υγεία αλλά και στις διατροφικές συνήθειές μας,  που ο Άρης φέρνει στην επιφάνεια σήμερα.

Μπορείτε να αξιολογήσετε καλύτερα καταστάσεις.  Έχετε περισσότερη έμπνευση για νέα σχέδια που θέλετε να πετύχετε. Έχετε την ικανότητα να  αντιληφθείτε καλύτερα θέματα,  που υπάρχουν σε νέα σχέδια σας, αλλά και συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα καλύτερα. Διεκδικήστε περισσότερα για όσα θέλετε να πετύχετε, ακολουθώντας τη διαίσθησή σας,  που μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.

Κριός

Καταστάσεις παρασκηνίου θα σας απασχολήσουν και μπορείτε να ανακαλύψετε παρασκηνιακές κινήσεις ακόμα και κρυφούς εχθρούς. Μπορείτε να σκεφτείτε πιο διεξοδικά για θέματα,  που θέλετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας. Στα συναισθηματικά σας,  ο συναισθηματικός κόσμος σήμερα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σε ισορροπία με αποτέλεσμα να σκέφτεστε υπερβολικά πράγματα,  τα οποία ακόμα δεν είστε βέβαιοι.  Αυτό σας οδηγεί να κλειστείτε στον εαυτό σας.  Προσπαθήστε σήμερα να κινηθείτε πιο ήρεμα.

Ταύρος

Η ημέρα σας ωθεί να κάνετε ανοίγματα προς τα έξω. Μπορείτε να μιλήσετε με φίλους,  αλλά και να κάνετε νέες επαφές στα επαγγελματικά σας.  Γενικότερα μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερα τα σχέδιά σας,  και να συζητήσετε με όσους μπορούν να βοηθήσουν σε αυτά. Στα συναισθηματικά σας, με συμφιλιωτική διάθεση σήμερα όλα μπορούν να ξεπεραστούν και να κατανοήσετε περισσότερο τη στάση των άλλων.

Δίδυμοι

Προχωρήστε σήμερα θέματα  των επαγγελματικών σας,  που θα πρέπει να δείτε με σοβαρότητα και να προχωρήσετε με δυναμισμό. Σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά μέσα σε συνεργασίες τις εκδηλώσεις σας,  αλλά και τη συμπεριφορά σας, ώστε να κυλήσουν όλα καλύτερα για σας και τώρα και στο μέλλον. Στα συναισθηματικά σας,  ελάτε κοντά με οικεία πρόσωπά σας, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν σήμερα να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Όμως,  να είστε αρκετά προσεκτικοί κινηθείτε με θετική διάθεση.

Καρκίνος

Σήμερα με καλύτερη διάθεση όλα βελτιώνονται, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας,  μπορείτε να μιλήσετε καλύτερα με τους άλλους και να ασχοληθείτε με υποθέσεις σας,  ακόμα και οικονομικές αλλά και νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε. Στα συναισθηματικά σας,  η γενναιόδωρη διάθεση σας βοηθάει αρκετά τις σχέσεις σας,  και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα και να βελτιώσετε ευκολότερα σήμερα καταστάσεις.

Λέων

Σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα σας, και να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και με όσα θέλετε να λύσετε. Στα συναισθηματικά σας, κάποια συναισθήματα έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και έχετε την τάση να εξετάσετε περισσότερο τις σχέσεις σας, εστιάστε περισσότερο στη διαίσθησή σας, για να ανανεώσετε τη συναισθηματική σας ζωή.

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερο για συνεργασίες στο χώρο των επαγγελματικών σας.  Όμως,  θα πρέπει να κρατήσετε την κατάλληλη στάση απέναντι στους άλλους για να κυλήσουν καλά οι επαγγελματικές υποθέσεις σας. Στα συναισθηματικά σας, μπορείτε σήμερα να έχετε θετικές στιγμές με κοντινά πρόσωπά σας και άτομα, τα οποία αγαπάτε, έχετε την ανάγκη να βρεθείτε κοντά στους άλλους και αυτό βοηθάει τις σχέσεις σας.

Ζυγός

Σήμερα αρκετές μπορεί να είναι υποχρεώσεις σας,  και να πρέπει να ασχοληθείτε αρκετά με επαγγελματικά ζητήματά σας αλλά και με ζητήματα της καθημερινότητας.  Γι’ αυτό προσπαθήστε ιδιαίτερα στο συναισθηματικό τομέα σας,  να βρείτε χρόνο για άτομα,  τα οποία αγαπάτε και να δείχνετε τη φροντίδα σας,  στους άλλους, που μπορεί να βελτιώσει αρκετά θέματα, αποφύγετε όμως το άγχος.

Σκορπιός

Έχετε καθαρότητα σκέψης σήμερα για να σκεφτείτε καλύτερα νέα σχέδια σας,  που θέλετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε αρκετά με όσα θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα. Στα συναισθηματικά σας,  μπορείτε σήμερα να διασκεδάσετε περισσότερο και να βρεθείτε με άτομα, τα οποία  αγαπάτε. Βελτιώστε καταστάσεις και μιλήστε ουσιαστικά με τους άλλους. Εκφράστε όσα πραγματικά νιώθετε.

Τοξότης

Σήμερα αρκετά πράγματα επηρεάζουν την ψυχολογία σας, και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας.  Θα πρέπει να κινηθείτε ισορροπημένα και να αποφύγετε όσο γίνεται να κάνετε πράγματα,  που μπορούν να σας μεταφέρουν κάποια ένταση. Στα συναισθηματικά σας,  με κάποια υπερβολική ευαισθησία σήμερα προσπαθήστε να αναζητήσετε την παρέα ατόμων που μπορούν να βοηθήσουν την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπά σας,  και να βρεθείτε σε χώρους που σας ευχαριστούν.

Αιγόκερως

Στο χώρο των επαγγελματικών σας,  αρκετή κινητοποίηση σήμερα υπάρχει, ιδίως επικοινωνιακή – όμως-  προσέξτε, διότι θα χρειαστεί σταθερότητα ιδιαίτερα αν πρέπει να αναλάβετε νέες ευθύνες ή θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες. Στα συναισθηματικά σας,  έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους και αυτό θα βοηθήσει αρκετά τις προσωπικές σχέσεις σας.  Βρεθείτε με φιλικά πρόσωπά  σας,  που μπορούν να βοηθήσουν σήμερα τη διάθεση σας.

Υδροχόος

Στα επαγγελματικά σας,  σήμερα μπορείτε να κινηθείτε πολύ πιο ήρεμα και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσετε θέματα που συσχετίζονται και με τα οικονομικά σας,  μέσα από προσωπικές ενέργειες σας. Στα συναισθηματικά σας,  η ευαισθησία που μπορείτε να εκδηλώσετε στα αγαπημένα πρόσωπα σας,  ευνοεί αρκετά τις προσωπικές σχέσεις σας,  και η κοινωνικότητά σας,  θα βοηθήσει αρκετά να έλξετε τους άλλους κοντά σας.

Ιχθύες

Θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας,  και όσα θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις,  που μπορείτε να κάνετε άλλη ημέρα. Στα συναισθηματικά σας,  το σημαντικό είναι να μη χάσετε την αυτοκυριαρχία σας,  απέναντι στους ανθρώπους, τους  οποίους  αγαπάτε. Κινηθείτε με μία ήρεμη στάση και αποφύγετε την κυκλοθυμική διάθεση,  που μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις.

©Typologos.com 2018 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

1 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.