Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Απριλίου 2018


Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Απριλίου 2018

Από  το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Απριλίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ταύροι προσέξτε σήμερα τη διάθεσή σας, ειδικά μέσα σε προσωπικές σχέσεις, που μπορεί να φέρει εντάσεις, Παρθένοι προσέξτε την επικοινωνία σας,  και αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις.

Κριός

Σήμερα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδια σας,  βλέποντας τη μακροπρόθεσμη εξέλιξη που μπορούν να έχουν. Αυτό θα σας βοηθήσει αρκετ,  ώστε να κατανοήσετε περισσότερα για όσα θέλετε να πετύχετε. Στα συναισθηματικά σας,  με μία νοσταλγική διάθεση σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε,  αλλά και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας,  με τους άλλους. Έχετε τη διάθεση να προσφέρετε περισσότερα σε αυτούς που αγαπάτε και να επικοινωνήσετε με άτομα, τα οποία  ίσως έχετε καιρό να δείτε.

Ταύρος

Ακόμα και αν στα επαγγελματικά σας, υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις και όσα κάνετε ελέγχονται καλά από τρίτους, προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας, για να προχωρήσουν όσα πρέπει να ολοκληρωθούν αυτό το διάστημα. Φροντίστε να πάρετε σωστές συμβουλές από άτομα, τα οποία  έχουν τις κατάλληλες γνώσεις για να σας συμβουλέψουν στα σχέδιά σας. Στα συναισθηματικά σας,  μπορεί να κυλήσει καλύτερα σήμερα η ημέρα σας, ιδιαίτερα αν προσέξετε τη διάθεση σας που είναι το μόνο που θα μπορούσε να φέρει εντάσεις.

Δίδυμοι

Η ημέρα σας σπρώχνει να σκεφτείτε καλύτερα νέα σχέδια σας, αλλά και να προχωρήσετε θέματα  που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις σας,  αλλά και να τακτοποιήσετε καλύτερα θέματα εγγράφων. Έτσι εξετάστε καλά τέτοιου είδους ζητήματα και προχωρήστε με προσοχή. Στα συναισθηματικά σας,  μπορείτε σήμερα να κάνετε συναντήσεις με άτομα , τα οποία  αγαπάτε και τα συναισθήματά σας,  αλλά και αποφασιστικότητα σας,  βοηθάνε αρκετά.  Όμως,  προσέξτε τη συμπεριφορά που έχετε απέναντι σε άτομα, τα οποία αγαπάτε.

Καρκίνος

Η ψυχολογία σας σήμερα μπορεί να μην είναι και η καλύτερη και κάποια γεγονότα από μόνα τους,  μπορεί να επιδεινώνουν κάπως την κατάσταση.  Το καλύτερο σήμερα είναι να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία και να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Στα συναισθηματικά σας, αποφύγετε να σας επηρεάζουν τρίτοι σε αποφάσεις και όσα θέλετε να κάνετε. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε μόνοι σας,  τι είναι αυτό που ακριβώς θέλετε ιδιαίτερα από την συναισθηματική ζωή σας.

Λέων

Σήμερα μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, έτσι η διάθεσή σας δεν θα βοηθήσει αρκετά,  ώστε να ασχοληθείτε με καθημερινά ζητήματα και όσα χρειάζονται την προσοχή σας.  Αποφύγετε σήμερα να ασχοληθείτε με θέματα,  που μπορεί να σας δυσκολέψουν, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Στα συναισθηματικά σας,  φροντίστε να μην αμελήσετε κοντινά πρόσωπά σα,  και φροντίσετε περισσότερο προσωπικές σχέσεις σας,  που έχουν ανάγκη από την προσοχή σας.

Παρθένος

Η ψυχολογία σας επηρεάζει αρκετά τα επαγγελματικά σας,  σήμερα. Έαν κάτι σας δυσκολεύει προσπαθήστε να σκεφτείτε ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε.  Όμως,  προχωρήστε με περισσότερη υπομονή και επιμονή στο στόχο σας. Προσέξτε αρκετά επαγγελματικές συναντήσεις, τις οποιίες μπορεί να χρειαστεί να κάνετε. Στα συναισθηματικά σας,  φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας,  σήμερα που μπορεί να δημιουργήσει κάποια θέματα ιδιαίτερα με κοντινά πρόσωπα σας.  Κάντε αρκετή υπομονή.

Ζυγός

Για να χειριστείτε καλύτερα επαγγελματικά ζητήματα σας,  σήμερα στηριχτείτε στις ικανότητές σας, και με περισσότερη αισιοδοξία όλα θα προχωρήσουν καλύτερα.  Χρειάζεται ψυχραιμία σε κάποια ζητήματα – όμως – θα τα ξεπεράσετε με περισσότερη διαλλακτικότητα, ιδιαίτερα αν πρέπει να κάνετε συναντήσεις με συνεργάτες ή νέα πρόσωπα. Στα συναισθηματικά σας,  είναι η ημέρα να αφήσετε πίσω τα προβλήματα και να δείτε πιο ευχάριστα καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Σκεφτείτε περισσότερο πώς μπορείτε να βελτιώσετε σήμερα σχέσεις.

Σκορπιός

Το σημαντικό είναι να μην αφήσετε την ψυχολογία σας,  να γίνεται εμπόδιο στα επαγγελματικά σας,  και σε όσα μπορείτε να πετύχετε, ακόμα και αν κάποια πράγματα καθυστερούν προσπαθήστε να επιμείνετε περισσότερο για να τα καταφέρετε. Στα συναισθηματικά σας,  προσπαθήστε να είστε πιο θετικοί, στις προσωπικές σχέσεις σας,  σήμερα κινηθείτε με ηρεμία και με το σωστό τρόπο επικοινωνίας απέναντι στους άλλους.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά τα έξοδα και να προγραμματίσετε καλύτερα θέματα που αφορούν στον οικονομικό τομέα σας.  Προσπαθήστε να οργανωθείτε καλύτερα και να επικεντρωθείτε σε εκκρεμότητες που υπάρχουν. Στα συναισθηματικά σας,  η ευχάριστη διάθεση σας, βοηθάει και μπορεί να σας οδηγήσει να βελτιώσετε θέματα,  που αφορούν αγαπημένα πρόσωπά σας, αλλά και κάποια έξοδο ή συνάντηση σίγουρα θα σας έκανε πολύ καλό.

Αιγόκερως

Είναι κατάλληλη ημέρα στα επαγγελματικά σας, να προχωρήσετε σε επικοινωνίες, που θέλετε στον επαγγελματικό τομέα σας, ιδιαίτερα με νέους συνεργάτες, αλλά και άτομα,  τα οποία μπορούν να βοηθήσουν την καριέρα σας.  Μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα τα πράγματα βλέποντας τα με πιο ξεκάθαρη ματιά. Στα συναισθηματικά σας,  επικοινωνήστε με αγαπημένα πρόσωπά σας και μην είστε διστακτικοί. Κάντε το πρώτο βήμα για να βελτιώσετε σχέσεις,  που τελευταία μπορεί να έχουν περάσει από δυσκολίες.  Είναι σημαντικό να δείτε πιο αντικειμενικά τα πράγματα για να κατανοήσετε περισσότερα σε αυτό τον τομέα.

Υδροχόος

Πιθανά γεγονότα σας βοηθούν να δείτε καταστάσεις διαφορετικά ειδικά στα επαγγελματικά σας,  και μπορείτε να παρακινηθείτε να κάνετε πλέον νέα βήματα,  ώστε να βελτιώσετε καταστάσεις.  Καταλαβαίνετε πολύ περισσότερα πλέον για το πώς μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα. Στα αισθηματικά σας,  σήμερα μπορείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας,  με μεγαλύτερη ευκολία. Η  ρομαντική διάθεσή  σας, μπορεί να βοηθήσει αρκετά να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και να δημιουργήσετε καλύτερη επαφή με τους άλλους και να διώξετε κάθε δυσκολία που υπάρχει.

Ιχθύες

Ελέγξτε σήμερα καλύτερα τα συναισθήματά σας,  που μπορεί να σας μεταφέρουν κάποια ανασφάλεια και κάποιες φοβίες να έρχονται στην επιφάνεια. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, και σκεφτείτε περισσότερο όσα πραγματικά θέλετε, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στα επαγγελματικά σας, αλλά και νέα σχέδια σας. Στα συναισθηματικά σας,  σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να απευθυνθείτε στα κατάλληλα πρόσωπα,  που μπορούν να βοηθήσουν να βελτιωθούν καταστάσεις στη συναισθηματική ζωή σας.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.