Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Ioυνίου 2018

Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Ioυνίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:16,06/07/2018

Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Ioυνίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ταύροι, σήμερα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα στα συναισθηματικά σας,  και να αναγνωριστούν όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα. Ζυγοί, προχωρήστε με ηρεμία, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματά σας, να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Στον επαγγελματικό χώρο σας, προβλέπονται συναντήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, οι οποίες θα είναι ευδιάθετες και θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Τα αισθήματα προς τα αγαπημένα πρόσωπά σας, διαχέονται στην ατμόσφαιρα και βρίσκουν άμεση ανταπόκριση. Προσοχή, μη σας παρασύρουν αρνητικές σκέψεις, διότι θα αλλοιώσετε την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταθερότητα σκέψης και η συγκέντρωση στο στόχο σας, στηρίζουν την εξέλιξή σας,  στον επαγγελματικό σας τομέα και ίσως, σήμερα η αναγνώριση από άτομα που σας περιστοιχίζουν θα είναι έντονη. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις, οι οποίες  υπήρξαν στο παρελθόν με το/τη  σύντροφό σας,  έρχονται να καθησυχάσουν και να βρουν τη  λύση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια καινούργια πράγματα, θα σας αλλάξουν σήμερα τη  διάθεση και θα σας δώσουν έναν άλλον αέρα να κινηθείτε στη δουλειά σας. Η πίστη προς τον εαυτό σας, θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που θα σας εξελίξουν. Θα θελήσετε να βρεθείτε κοντά στο/στη  σύντροφό σας, και στους αγαπημένους σας, και να ακούσετε τις ανησυχίες τους, δίνοντας την συμβουλή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ψυχολογικός κόσμος σας, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που αφορούν στα επαγγελματικά σας,  και θα προσπαθήσετε να αποστασιοποιηθείτε για λίγο. Μη  σας ανησυχεί αυτό, εξάλλου έχετε την επιμονή και την υπομονή για να τα καταφέρετε. Η επαναξιολόγηση των στόχων σας, θα βάλει γερές βάσεις για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Ο έλεγχος για όσα συμβαίνουν γύρω σας, είναι απαραίτητος σήμερα. Με καθαρότητα σκέψης, θα μπορέστε ευκολότερα να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Η επικοινωνία με το/τη  σύντροφό σας, θα εξελιχθεί σε ήρεμα επίπεδα, αν δεν επιτρέψετε σε τρίτους να εισχωρήσουν ανάμεσά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατήστε μια επιφυλακτικότητα σε νέα σχέδια ή συμφωνίες που θέλετε να ολοκληρώσετε. Μην ξεχνάτε, ότι έχετε την ευχέρεια να κάνετε λεπτομερή έλεγχο σε πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα, η ημέρα έτσι και αλλιώς ευνοεί τις ενέργειές σας. Η στροφή προς τον εαυτό σας, και τις ανάγκες σας, βελτιώνει τη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις, που μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις και επικεντρωθείτε μόνο στο στόχο σας. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή, μέχρι και  τα πράγματα να πάρουν τη  θέση που θέλετε. Προσέξτε τη  συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, δείχνοντας τα αληθινά αισθήματά σας, και τις καλές σας προθέσεις. Θ’  ανταμειφτείτε γι’ αυτό στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σας, έχουν επηρεάσει τη διάθεση σας και έχουν φέρει στην επιφάνεια μία ευαισθησία, κάνοντάς σας,  επιρρεπείς στους γύρω σας. Διατηρείστε την ισορροπία σας και ακούστε την καρδιά σας, αυτή θα σας οδηγήσει στις επιθυμίες σας. Πρόσωπα που εμπιστεύεστε θα σας δώσουν την στήριξη που χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πρωτοποριακές ιδέες σας, συνοδοιπορούν σε κάθε κίνησή  σας. Αποφύγετε, υπέρμετρα πράγματα και ακολουθείστε πιο ήπιους ρυθμούς, όσο αφορά στα  επαγγελματικά θέματα. Δείξτε τα αισθήματά σας προς όσους αγαπάτε και το/τη  σύντροφό σας, δείξτε τους πόσο σημαντικοί είναι για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρακτικότητα και η οργάνωση  βοηθούν την επαγγελματική εξέλιξή  σας. Τα άτομα γύρω σας, αποζητούν την συμβουλή σας, λόγω της εμπιστοσύνης και της εικόνας που έχετε διαμορφώσει. Οι επιθυμίες σας, πρέπει να υπάγονται σε όρια,  που δε  θα περιορίσουν τους γύρω σας,  και ειδικότερα το/τη  σύντροφό σας,  διότι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στην σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος που σκέφτεστε, δείχνει την ευφυΐα σας,  και οι κινήσεις σας, είναι ανάλογες. Θα πρέπει όμως, να έχετε τη διάθεση να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των γύρω σας,  και να πράττετε αναλόγως, για να αποφεύγετε τυχόν λάθη. Μία ειλικρινής και αληθινή σχέση είναι αυτό που έχετε ανάγκη αυτό το διάστημα.  Ξεκαθαρίστε θέματα που σας προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έλεγχος των συναισθημάτων σας, είναι απαραίτητος, για να μην αφήσετε την ευαισθησία σας,  να γίνει εμπόδιο στην εξέλιξή σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα σας. Η διάθεση να μείνετε μόνοι και να εστιάσετε στον εαυτό σας, είναι έντονη σήμερα. Ο τρόπος αυτός θα σας βοηθήσει να δομήσετε τα πράγματα και να ενδυναμώσετε  τις αδυναμίες σας.

©Typologos.com 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.