Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2018


Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:51:06,07/12/2018

Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Δίδυμοι, προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας, αλλά και την συμπεριφορά σας,  απέναντι σε σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Αιγόκεροι, αρκετά πράγματα απορροφούν την ενέργεια σας, εκμεταλλευτείτε σωστά το  χρόνο σας.

ΚΡΙΟΣ

Μία αυξημένη κινητικότητα θα υπάρξει σήμερα στον χώρο της εργασίας σας,  και τα πράγματα θα δείχνουν πιο θετικά. Προσέξτε, όμως, διότι υπάρχουν ανασταλτικοί παράγοντες, οι οποίοι δε  θα επιτρέψουν την τήρησή και την υλοποίηση κάποιων πραγμάτων. Εσείς, μπορείτε απλά να επιμείνετε στην οργάνωσή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι οικονομικές συναλλαγές, που μπορεί να υπάρξουν σήμερα στον επαγγελματικό τομέα σας, θα απαιτήσουν την προσοχή σας, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να ανεβάσουν την διάθεσή σας. Οι προτάσεις που έχετε δεχθεί από το παρελθόν, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε, αν βασιστείτε στις ικανότητές σας. Η γοητεία σας,  και η ευγένειά σας, είναι στοιχεία του χαρακτήρα σας, που βοηθούν τη  σχέση σας,  και την ωθούν σε θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επιμείνετε, σήμερα, να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικές καταστάσεις, διότι η συμπεριφορά σας,  μπορεί να είναι αρκετά οξύθυμη και να οπισθοδρομήσει τα σχέδιά σας. Ελέγξτε, τη συμπεριφορά σας, απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, διότι οι εντάσεις μπορεί να φέρουν ρήξεις στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα σας, μπορεί να πάρει ένα ιδιαίτερο χρώμα  εξαιτίας της εμφάνισης κρυφών καταστάσεων, που θα προκύψουν. Προστατέψτε  την ψυχολογία σας και διατηρείστε την, σε κατάλληλα επίπεδα, ώστε να υπάρξει διαυγή σκέψη. Μην επιμείνετε σε αρνητικές συμπεριφορές απέναντι στο/στη  σύντροφό σας, διότι θα προκαλέσετε εντάσεις και διαφωνίες οπισθοδρομώντας τη σχέση σας, με αυτόν τον τρόπο.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα σας σπρώχνει να κάνετε ανοίγματα προς τα έξω και να αναπτύξετε την επαγγελματική ιδιότητά σας, μέσα από ανάλογες επαφές. Η κοινωνικότητά σας, είναι ένα μεγάλο προσόν που σας αντιπροσωπεύει. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με το/τη σύντροφό σας, θα είναι αρκετά εποικοδομητικές και μπορούν να βελτιώσουν παρελθοντικές δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, κινούνται σε ένα αρεστό επίπεδο και οι γνώσεις σας, μπορούν πιο εύκολα να βρουν την ανάλογη ανταπόκριση. Η οργανωτική σκέψη σας, και ο αναλυτικός έλεγχος των υποθέσεων που σας αναλογούν, σας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσετε. Οι συναντήσεις με οικεία πρόσωπα, θα δώσουν ένα ευχάριστο τόνο στην ημέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις σας, να κατακτήσετε τομείς που σας κάνουν δημιουργικούς  είναι πολύ έντονες σήμερα και η διάθεσή σας, αλλάζει προς το καλύτερο. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας κάνει ευτυχισμένους και σας προσφέρει θετική ενέργεια. Προστριβές  του παρελθόντος με οικεία πρόσωπα, σήμερα, παίρνουν μία άλλη εικόνα  λόγω της φιλικής διάθεσής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν όλο αυτό το διάστημα, σήμερα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα σας απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος ενέργειας. Ταξινομήστε  τις υποθέσεις σας, με βάση τη  σοβαρότητά τους,  και πράξτε αναλόγως, απομακρύνοντας το άγχος. Στηριχτείτε στη  διαίσθησή σας, και κάντε μία νέα αρχή στη  σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες σας, θα κινηθούν ομαλά, αν λειτουργήσουν επάνω σε μία ειλικρινή βάση. Αντιληφθείτε, τις συμπεριφορές των γύρων σας,  και πράξτε ανάλογα. Τα συναισθήματά σας, απέναντι στο/στη  σύντροφό σας, θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα σας, θα σας απορροφήσει την ενέργειά σας, και θα στρέψει τις σκέψεις σας, σε υποχρεώσεις κυρίως οικονομικού τύπου. Ζητήματα ρουτίνας μπορούν να σας απομακρύνουν από τις επιθυμίες σας. Ο ελεύθερος χρόνος σας, θα είναι περιορισμένος και θα πρέπει να τον αξιοποιήσετε ευχάριστα  με τα αγαπημένα πρόσωπά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης  για να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό τομέα σας,  και την εξέλιξή του. Οι πρωτότυπες ιδέες σας, θα πρέπει να βασίζονται επάνω σε μία καθοριστική δομή και στη σωστή αξιολόγηση για την υλοποίηση τους. Το φλερτ είναι ένα στοιχείο της προσωπικότητάς  σας, που αναδεικνύει την θελκτικότητα σας. Εκμεταλλευτείτε το.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας, αποδιοργανώνει τις σκέψεις σας,  και έρχεται σε σύγκρουση με τα άτομα που σας περιβάλλουν, στον επαγγελματικό χώρο σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας,  και στραφείτε σε δημιουργικές σκέψεις. Βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπά σας,  και συζητήστε όσα σας απασχολούν.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.