Τα ζώδια της Κυριακής 15 Απριλίου 2018

Τα ζώδια της Κυριακής 15 Απριλίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

15:43:13,2018-04-15

Τα ζώδια της Κυριακής 15 Απριλίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ζυγοί μην απογοητεύεστε αν κάποια πράγματα δεν κινούνται,  όπως τα θέλετε στα επαγγελματικά σας, με μία θετική στάση βελτιώνονται πολλά πράγματα. Ιχθύες,  έχετε κάποια συναισθηματική φόρτιση σήμερα που- όμως-  μπορεί να σας ωθήσει να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο χειρισμού σε δύσκολα ζητήματα.

Κριός

Συναίσθημα και διαίσθηση είναι οι λέξεις-κλειδιά για σήμερα, όσο καλύτερα είναι η συναισθηματική   κατάστασή σας,  τόσο πιο εύκολα θα κυλήσει η ημέρα σας,  όπως και οι προσωπικές σχέσεις σας. Το σπίτι σας τραβάει και μπορεί να σας δώσει την ηρεμία και την ασφάλεια που ζητάτε. Βάλτε στην πραγματική διάστασή τους, θέματα, που υπάρχουν,  ώστε να απαλλαγείτε από θέματα, τα οποία  σας απασχολούν.

Ταύρος

Σήμερα το καλύτερο για σας είναι να επιδιώξετε να βρεθείτε με άτομα, τα οποία μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και ταιριάζουν οι απόψεις σας, ώστε να περάσετε μία ευχάριστη ημέρα και να έχετε άριστη επικοινωνία. Μπορείτε να βρεθείτε με το  σύντροφό σας ή άτομα, τα οποία αγαπάτε,  βελτιώνοντας θέματα και έχοντας την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Σίγουρα σήμερα η διάθεσή σας,  επηρεάζει αρκετά τη ημέρα σας, όπως και τον συναισθηματικό τομέα σας.  Όλα εξαρτώνται από σας, με θετική διάθεση όλα κυλούν ευκολότερα σήμερα.  Έτσι,  αν θέλετε να κάνετε κάποια συνάντηση, προχωρήστε με θετική σκέψη,  ώστε να μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει τη διάθεσή  σας.

Καρκίνος

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να βρεθείτε ανάμεσα σε άτομα, τα οποία  αγαπάτε και να επανεξετάσετε θέματα,  που χρειάζονται αποφασιστικότητα για να πετύχουν. Προσέξτε αρκετά την επικοινωνία, αλλά και τη συμπεριφορά σας,  απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, σας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να αποφύγετε εντάσεις και να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Λέων

Σήμερα λειτουργήστε με περισσότερη αισιοδοξία και θετική σκέψη που θα βοηθήσει αρκετά την ψυχολογία σας,  αλλά και τις προσωπικές σχέσεις σας. Ιδιαίτερα στην προσωπική ζωή σας, το σημαντικό είναι να βάλετε τις σκέψεις σας,  σε τάξεις και να μην αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν σε αποφάσεις,  που θέλετε να πάρετε. Σκεφτείτε καλύτερα και ηρεμήστε πριν προχωρήσετε σε συζητήσεις.

Παρθένος

Σήμερα έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από θέματα, τα οποία  σας δυσκολεύουν. Μπορείτε να σκεφτείτε περισσότερο θέματα σχέσεων,  αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να περάσετε ευχάριστα με άτομα, τα οποία  σας κατανοούν, όμως, γενικά η ημέρα μπορεί να έχει κάποια απρόβλεπτα , γι’ αυτό προσπαθήστε να κινηθείτε ήρεμα και χωρίς βιασύνη.

Ζυγός

Δείξτε υπομονή σε θέματα που μπορεί να σας δυσκολεύουν τελευταία και προσπαθήστε να μην αφήνετε το άγχος να επηρεάσει τη συναισθηματική ζωή σας.  Φροντίστε αρκετά την επικοινωνία σας,  ιδιαίτερα με το σύντροφό σας, αλλά και άτομα που αγαπάτε. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε σήμερα και να βελτιώσετε με κάθε τρόπο τη διάθεσή σας.

Σκορπιός

Με περισσότερη ενέργει,  αλλά και αυτοπεποίθηση σήμερα μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν.  Ιδιαίτερα σε προσωπικές σχέσεις σας,  η χαρούμενη διάθεσή  σας,  θα σας βοηθήσει να χαρείτε την ημέρα με άτομα, τα οποία  αγαπάτε.  Έχετε ανάγκη από τη φροντίδα των άλλων και μπορείτε σήμερα ευκολότερα να βελτιώσετε θέματα με θετική διάθεση και στάση.

Τοξότης

Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να έχουν επίδραση επάνω σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Προσπαθήστε σήμερα να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας,  ιδιαίτερα σε ότι αφορά την συναισθηματική ζωή σας,  κινηθείτε με περισσότερη ισορροπία απέναντι στους άλλους. Αν θέλετε να κάνετε κάποια έξοδο ή συνάντηση σήμερα καλό είναι να είστε βέβαιοι ότι το θέλετε πραγματικά και ότι μπορεί να βοηθήσει την ψυχολογία σας.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας ή άτομα, τα οποία  αγαπάτε. Το σημαντικό είναι να αφήσετε υποχρεώσεις στην άκρη και να ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα,  τα οποία αγαπάτε. Δώστε τους, τον απαραίτητο χρόνο, αλλά και τη φροντίδα σας.  Μην αφήσετε κάποια περίεργα συναισθήματα σήμερα να επηρεάσουν την  ημέρα σας.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε πιο ουσιαστικά να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων.  Αυτό θα βοηθήσει αρκετά την επικοινωνία σας,  αλλά και να κατανοήσετε περισσότερο για τις σχέσεις σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ασχοληθείτε με λεπτομέρειες.  Προσπαθείτε να δείτε πιο αντικειμενικά όσα αντιμετωπίζετε.

Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε με περισσότερη ισορροπία να αφουγκραστείτε τα συναισθήματά σας και να κατανοήσετε περισσότερα για νέα σχέδια και όσα θέλετε να καταφέρετε από δω και πέρα. Οι σχέσεις σας,  σήμερα μπορούν να βελτιωθούν περισσότερο. Επιδιώξτε να βρεθείτε ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα σας και να βελτιώσετε καταστάσεις, ιδιαίτερα αν κάτι σας είχε ψυχραίνει πρωτύτερα.

©Τypologos.com 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.