Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Απριλίου 2018


Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Απριλίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,  Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Απριλίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Καρκίνοι,  με καλύτερη διάθεση σήμερα μπορείτε να οργανώσετε όσα θέλετε να κάνετε και να κατανοήσετε θέματα στα ερωτικά σας, Παρθένοι,  η διαίσθησή σας,  είναι έντονη σήμερα, εκμεταλλευτείτε το σε επαγγελματικά ζητήματά σας.

Κριός

Ελέγξτε σήμερα όσα θέλετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας και συγκεντρωθείτε σε όσα θέλετε να προχωρήσετε. Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας, αλλά και νέες συμφωνίες που πρέπει να γίνουν σήμερα με προσοχή. Στα συναισθηματικά σας,  μοιραστείτε όσα νιώθετε με όσους εμπιστεύεστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη όλα όσα σας μπερδεύουν.

Ταύρος

Σήμερα στα επαγγελματικά σας,  μπορείτε να έχετε καλύτερες συναντήσεις,  αλλά και συνεργασίες με τους άλλους. Ιδιαίτερα με άτομα, που πρέπει να συζητήσετε για νέα σχέδια σας. Στα συναισθηματικά σας,  προσέξτε κάποια μεταβολή συναισθημάτων, που σας μεταφέρει η Νέα Σελήνη, όμως,  η θετική διάθεση μπορεί να φέρει τους άλλους κοντά σας,  και να βελτιωθούν θέματα με το σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να προσεγγίσετε κάποια πράγματα καλύτερα στα επαγγελματικά σας,  αλλά και να έχετε νέα και εξελίξεις,  που περιμένατε. Στα συναισθηματικά σας, είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν με το σύντροφό σας,  αλλά και άτομα, τα οποία  αγαπάτε. Μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα, αλλά και να βελτιώσετε θέματα με ευκολότερο τρόπο.

Καρκίνος

Με καλύτερη διάθεση σήμερα στα επαγγελματικά σας.  Μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν.  Αποφύγετε να νιώθετε ανασφάλεια για κάποια πράγματα που ακόμα δεν κινούνται ακόμα,  όπως εσείς επιθυμείτε, μπορείτε να ασχοληθείτε με όσα θέλετε να προχωρήσετε και με τη κατάλληλη διάθεση θα βελτιωθούν. Στα συναισθηματικά σας, βρεθείτε κοντά στους άλλους και κατανοήστε πώς αισθάνονται.  Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε θέματα, που αφορούν στην επικοινωνία σας,  αλλά και να έχετε την κατάλληλη στάση που θα βοηθήσει.

Λέων

Μην αφήνετε την ψυχολογία σας,  να επηρεάζει τα επαγγελματικά σας.  Όσα χρειάζεται να αναλάβετε αυτό το διάστημα μπορούν να σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε. Όμως, εξετάστε καλύτερα τις επιλογές που έχετε και πως πρέπει να προχωρήσετε σε όσα σας δυσκολεύουν. Στα συναισθηματικά σας,  μπορείτε να διευκρινίσετε καλύτερα θέματα, που υπάρχουν σε σχέσεις, αλλά και να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας,  σε θέματα, τα οποία  πρέπει να λυθούν.

Παρθένος

Σήμερα στα επαγγελματικά σας,  κινηθείτε με διάθεση συνεργασίας , που θα σας βοηθήσει αρκετά να προχωρήσετε κάποια θέματα καλύτερα.  Αντιμετωπίστε όσα σας δυσκολεύουν με μία νέα στρατηγική, που μπορεί να βοηθήσει. Μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα όσα θέλετε να προχωρήσετε. Ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε νέες συμφωνίες ή να προχωρήσετε θέματα εγγράφων ή συμβολαίων. Στα συναισθηματικά σας,  επικοινωνήστε περισσότερο με τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να κάνετε περισσότερες δραστηριότητες με άτομα, τα οποία  αγαπάτε.  Όμως,  κρατήστε επιφυλάξεις σε τρίτους που μπορεί να σας μεταφέρουν λανθασμένες πληροφορίες.

Ζυγός

Στα επαγγελματικά σας,  σήμερα δημιουργήστε ευχάριστη ατμόσφαιρα σε συνεργασίες, εννοούνται συναντήσεις και με περισσότερη αισιοδοξία μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα κάποια πράγματα. Στα συναισθηματικά σας,  έχετε την κατάλληλη διάθεση σήμερα να διασκεδάζετε περισσότερο, να βρεθείτε με ανθρώπους, τους  αγαπάτε και να δώσετε την κατάλληλη ενέργεια για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας.

Σκορπιός

Στον τομέα των επαγγελματικών σας,  προσπαθήστε να κινηθείτε με ισορροπία.  Ιδιαίτερα σε συζητήσεις ή συναντήσεις που χρειάζεται να κάνετε.  Διοχετεύστε σωστά την ενέργειά σας, σε όσα πρέπει πλέον να προχωρήσουν. Στα συναισθηματικά σας, θα πρέπει να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας,  και τη διάθεσή  σας,  για να λυθούν θέματα που υπάρχουν. Θέλετε αρκετά πράγματα από τις σχέσεις σας,  όμως,  εκφράστε τα με τον κατάλληλο τρόπο.

Τοξότης

Προσεγγίστε σήμερα θέματα,  που υπάρχουν με αρκετή προσοχή. Να είστε επιφυλακτικοί σε νέες προτάσεις και σχέδια, που θέλετε να προχωρήσετε. Στα συναισθηματικά σας,  η ρομαντική διάθεση σας, βοηθάει αρκετά τα πράγματα, μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και δείξτε προθυμία για να βελτιώσετε καταστάσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα στα επαγγελματικά σας,  έχετε τη δυνατότητα να δείτε με έναν διαφορετικό τρόπο θέματα που έχουν καθυστερήσει ή δεν έχουν προχωρήσει ακόμα.  Όμως,  θα πρέπει να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά,  ιδιαίτερα σε θέματα,  που μπορεί να έχουν συνέπειες στην σταδιοδρομία σας. Στα συναισθηματικά σας,  προσπαθήστε σήμερα να δείτε μία διαφορετική προσέγγιση θέματα,  που σας δυσκολεύουν στις σχέσεις σας,  και να τις ενισχύσετε με το να μιλήσετε περισσότερο για όσα αισθάνεστε,  αλλά και για θέματα, τα οποία υπάρχουν.

Υδροχόος

Σήμερα στα επαγγελματικά σας,  μπορείτε να κινηθείτε με ικανό τρόπο και μία σταθερή στάση που θα βοηθήσει αρκετά τα σχέδιά σας. Μπορείτε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις,  αλλά και να συμβουλέψετε τρίτους. Προσέξτε αρκετά οικονομικά ζητήματα, αλλά και έξοδα. Στα συναισθηματικά σας,  σήμερα προσπαθήστε περισσότερο για τις σχέσεις σας, ακόμα και αν η ψυχολογία σας,  μπορεί να σας ωθεί σε άλλα πράγματα, προσπαθήστε να βελτιώσετε καταστάσεις με καλή διάθεση και στάση.

Ιχθύες

Στα επαγγελματικά σας,  ο καλύτερος τρόπος να κινηθείτε σήμερα είναι με το να ελέγχετε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε,  αλλά και τις αντιδράσεις των άλλων, ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες εκτιμήστε περισσότερο ευκαιρίες,  που σας δίνονται αυτή την περίοδο. Στα συναισθηματικά σας, τα συναισθήματά σας,  έχουν ξεκαθαρίσει και έτσι μπορείτε να ισορροπήσετε καλύτερα θέματα μέσα σε προσωπικές σχέσεις σας.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.