Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Μαΐου 2018

0
35

Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Μαΐου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

13:25:08,05/14/2018

Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Μαΐου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ταύροι, προσέξτε περισσότερο σήμερα τις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα σας. Η ψυχολογία σας,  μπορεί να φέρει εντάσεις. Εξωτερικεύστε περισσότερο όσα νιώθετε και ηρεμήστε. Υδροχόοι, έχετε ανάγκη να μιλήσετε περισσότερο σήμερα. Κρατήστε, όμως, σταθερή στάση στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να είστε αρκετά προσεκτικοί σε κινήσεις που θέλετε να κάνετε, αλλά και σε συζητήσεις.  Ελέγξτε περισσότερο τα συναισθήματά σας, και όσα θέλετε να πείτε. Στα συναισθηματικά σας,  κάποια κυκλοθυμική διάθεση μπορεί σήμερα να σας οδηγήσει σε εντάσεις, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε την ψυχολογία σας,  που σας επηρεάζει αρκετά σήμερα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, αλλά και στα  οικονομικά σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στα συναισθηματικά σας, βρείτε τη χρυσή τομή στην επικοινωνία σας,  με τους άλλους και φροντίστε να εξωτερικεύετε όσα νιώθετε, ώστε να βελτιωθούν καταστάσεις. Προχωρήστε με υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η ημέρα σας βοηθάει να ανοιχτείτε περισσότερο σε άτομα, τα οποία  μπορούν να βοηθήσουν θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, η συμφιλιωτική διάθεσή σας, βοηθάει καταστάσεις και μπορεί να ξεπεραστεί κάθε θέμα που υπάρχει με άτομα, τα οποία αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συγκεντρωθείτε σε θέματα που θέλετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας. Οι αποφάσεις αυτό το διάστημα μπορούν να κρίνουν πολλά. Γι’ αυτό και θα πρέπει να κινηθείτε με αρκετή σταθερότητα και σοβαρότητα. Προσέξτε αρκετά τις συναλλαγές σας,  με τους άλλους, αλλά και τον τρόπο που εκδηλώνετε αυτά που νιώθετε. Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να βρεθείτε με άτομα,  που σας κάνουν να αισθάνεστε ευχάριστα και μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα με καλύτερη διάθεση μπορείτε να ασχοληθείτε με υποθέσεις που θέλετε να προχωρήσετε και να βελτιώσετε θέματα μέσα σε προσωπικές σχέσεις σας. Γενικότερα μπορείτε να έλξετε κοντά σας, τους άλλους και είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις, αλλά και να βρεθείτε με κοντινά σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να ξεκαθαρίσετε αρκετά ζητήματα, όμως,  θα πρέπει να συγκεντρώσετε αρκετά τις σκέψεις σας, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση. Ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες που έχετε, όπως και οικονομικά θέματά σας,  που χρειάζονται έναν καλό προγραμματισμό. Κάποια θέματα θα σας απασχολήσουν μέσα σε σχέσεις, όπως  εξετάστε καλύτερα τα συναισθήματά σας,  πριν ανοίξετε συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνική καταξίωσή σας,  ορίζεται από το σεβασμό, αλλά και την ειλικρίνεια που έχετε προς τους άλλους. Αυτό βοηθάει αρκετά τις συνεργασίες σας,  και να βρείτε τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να σας κατανοήσουν. Παρατηρήστε περισσότερο όσα συμβαίνουν γύρω σας και δράστε καταλλήλως. Στα συναισθηματικά σας, μπορείτε να μοιραστείτε όσα νιώθετε με το/τη σύντροφο σας ή άτομα, τα οποία  αγαπάτε και  που θα σας καταλάβουν, καθώς και θα σας καθοδηγήσουν σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθημερινά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και υποχρεώσεις που έχετε αφήσει στην άκρη. Αρκετές μπορεί να είναι οι απαιτήσεις και όσα πρέπει να κάνετε -όμως – όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες σε όσα θέλετε να κάνετε και διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος,  που μπορεί να έχετε, για ζητήματα, τα οποία ακόμα δεν έχετε ολοκληρώσει. Φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας και βρείτε χρόνο για άτομα που αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα πιο ουσιαστικά με επαγγελματικά ζητήματά  σας,  και αποφάσεις που πρέπει να πάρετε με αποφασιστικότητα θα καταφέρετε περισσότερα και οι ξεκάθαρες σκέψεις σας ωθούν σε νέα μονοπάτια που θα βελτιώσουν τα σχέδιά σας. Στα συναισθηματικά σας, έχετε την κατάλληλη διάθεση για να έρθετε πιο κοντά σε όσους αγαπάτε και να επικεντρωθείτε σε σημαντικά ζητήματα των σχέσεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια εσωτερική ευαισθησία σήμερα σας επηρεάζει αρκετά.  Γι’ αυτό να είστε αρκετά προσεκτικοί ιδιαίτερα σε θέματα των επαγγελματικών σας. Σκεφτείτε περισσότερο όσα πραγματικά θέλετε να κάνετε. Επιδιώξτε σήμερα να βρεθείτε με πρόσωπα, τα οποία μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση,  αλλά και ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, αν και κάποια πράγματα προχωράνε καλύτερα, μην κινηθείτε βιαστικά και σκεφτείτε περισσότερο πριν αναλάβετε νέες ευθύνες και ξεκινήσετε νέα σχέδια σας.  Εξετάστε καλύτερα τις προοπτικές που υπάρχουν. Στα συναισθηματικά σας,  έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε περισσότερο με άτομα, τα οποία αγαπάτε και να εκφράσετε όσα νιώθετε.  Κάτι,  που θα βοηθήσει αρκετά σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, με περισσότερη ηρεμία μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα,  που θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα που αφορούν στην καριέρα σας, αλλά και προσωπικές επιθυμίες. Στα συναισθηματικά σας, έχετε τον κατάλληλο τρόπο να εκδηλώσετε όσα επιθυμείτε στο σύντροφο σας,  και να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ώστε να ανανεώσετε την επαφή σας,  με τους άλλους.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

5 × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.