Τα ζώδια της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2018

0
123

Τα ζώδια της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:08,06/11/2018
Τα ζώδια της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Δίδυμοι, σήμερα, είναι κατάλληλη  ημέρα για να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους, αλλά και να εξετάσετε υποθέσεις σας, που θέλετε να προχωρήσουν. Παρθένοι, αν και κάποια πράγματα μπορεί να επηρεάζουν αρκετά τη διάθεσή σας, σκεφτείτε πιο αντικειμενικά όσα θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η οξεία αντίληψή σας, είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε καταστάσεις και γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας. Η ετοιμότητα σε οποιαδήποτε διένεξη με τους άλλους, θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση κάθε δυσκολίας. Στις σχέσεις σας, σήμερα, υπάρχουν τα καλύτερα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε, να επηρεάσουν καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας,  τον συναισθηματικό κόσμο σας. Λειτουργείστε πιο θετικά, σκεπτόμενοι τους στόχους σας, και την επαγγελματική αποκατάστασή σας. Η σκέψη, να βοηθήσετε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη, δίνει ένα διαφορετικό τόνο στην ημέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα θελήσετε να περάσετε πιο ευχάριστα την ημέρα σας. Στον εργασιακό χώρο σας, θα οργανώσετε συναντήσεις με ανάλαφρο πνεύμα, αφήνοντας τα δύσκολα για άλλη ημέρα. Η συμφιλίωση είναι το κίνητρο για να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπά  σας. Οι πράξεις σας, θα δείξουν τις προθέσεις σας, και αυτό θα σας ανταμείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευρύτητα του νου σας και η καλοπροαίρετη διάθεση, λειτουργούν θετικά στον επαγγελματικό τομέα σας. Θα πραγματοποιηθούν κάποιες συναντήσεις, που θα σας βοηθήσουν σε νέα σχέδια. Προσέξτε, πως θα τις διαχειριστείτε και παρακάμψετε κάποιες αδυναμίες σας. Η ημέρα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα που θέλετε να κάνετε, με τα άτομα, τα οποία  σας περιστοιχίζουν.

ΛΕΩΝ

Οι ιδέες που έχετε για να κάνετε κάποια νέα αρχή, ενισχύουν τη  δυναμικότητά σας. Οι συναντήσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα στο  χώρο της  εργασίας σας, θα κυλίσουν ευχάριστα. Σήμερα, μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας,  και να συνοδοιπορήσετε με το/τη σύντροφό σας, σε έναν κοινό στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, που επηρεάζουν τη  διάθεσή σας. Εστιάστε στους στόχους σας,  και αποφύγετε τη βιασύνη, που μπορεί να σας οπισθοδρομήσει. Χρησιμοποιείστε για οδηγό, το ένστικτό σας,  το οποίο θα σας βγάλει από διφορούμενες σκέψεις. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα του παρελθόντος, ολοκληρώνοντας κάποιες εκκρεμότητες που υπήρχαν.

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, έχετε την κατάλληλη διάθεση , αλλά και τον τρόπο που χρειάζεται για να επιλύσετε κάποια θέματα με συνεργάτες και να φτάσετε σε θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο προσκήνιο. Η ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας, θα είναι ευχάριστη, φτάνει να μην παρασυρθείτε από αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, ευνοούνται οι συνεργασίες και το κλείσιμο των υποθέσεων που σας απασχολούν καιρό. Μην επαναπαυτείτε ,όμως.  Νάλτε τα δυνατά σας, σκεπτόμενοι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι επιθυμίες και τα θέλω σας, παίρνουν σήμερα προτεραιότητα στην ζωή σας, και είστε έτοιμοι να τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην προβείτε σε σοβαρές συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο σας, διότι ο συναισθηματικός κόσμος σας, είναι αρκετά φορτισμένος. Οι αποφάσεις που θα πάρετε κρίνουν το μέλλον σας, έτσι αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες. Ο τρόπος που δείχνετε τα συναισθήματά σας,  μετράει.  Προσέξτε σήμερα πως διαχειρίζεστε καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα, δε  σας βοηθάει να χειριστείτε με αρμονία τα συναισθήματά σας , και μπορεί να γίνετε επιρρεπείς, σε αρνητικές καταστάσεις. Ηρεμήστε, απομακρυνθείτε από εντάσεις και στραφείτε προς την ενδυνάμωσή σας. Βρεθείτε με πρόσωπα, τα οποία εμπιστεύεστε και εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε άτομα δραστήρια και δημιουργικά. Βάλτε, όμως,  λίγο μέτρο στις κινήσεις σας,  και ειδικά σε ότι αφορά στον επαγγελματικό τομέα σας. Οι παρορμητικές σκέψεις, μπορεί να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Βελτιώστε όσο μπορείτε την διάθεσή σας, που μπορεί να επηρεάσει σήμερα τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σκεφτείτε πιο πρακτικά αν σήμερα χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις, θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Να  επιστήσετε  την προσοχή σας, στη διαχείριση των οικονομικών σας, και βάλτε ένα πρόγραμμα για εκκρεμότητες που υπάρχουν. Αφήστε την ημέρα να περάσει χωρίς πιέσεις, ειδικά στις προσωπικές σχέσεις σας, λειτουργήστε πιο χαλαρά.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

3 + nineteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.