Ευρώπη ή Γερμανο- Ευρώπη!

Ευρώπη ή Γερμανο- Ευρώπη!  

Του Δημήτρη Γκόρη

Ο εκδότης του «Who is Who στην Ελλάδα» Δημήτρης Γκόρης γράφει για τη σύγχρονη Ελλάδα

Με αφορμή την επίκαιρη συζήτηση και την αναγκαιότητα πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το τελευταίο ίσως να μην επαληθευτεί και τόσο σύντομα, διότι η απόφαση αυτή, όσο και αν μας λυπεί δε  θα παρθεί εντέλει από τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις,  αλλά από τη Γερμανία, και δει από τη κα Μέρκελ που τη  διοικεί. Και αυτό και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έχει υποσχεθεί να τηρήσει στο έπακρον τις εμμονικές απαιτήσεις της.

Κανείς άλλος Έλληνας πολιτικός έως τώρα δεν έχει αφεθεί τόσο στις  «σαδιστικές»  ορέξεις ενός  υπεροπτικού και ναρκισσιστικού κύκλου που είναι η Γερμανία.  Ό, τι γίνεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα,  δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη χώρα ως τώρα, να ζει τόσα χρόνια λιτότητας και χωρίς καμία προοπτική ανάπτυξης.

Η Ευρώπη μετατράπηκε σε γερμανική Ευρώπη ελέγχοντας την οικονομία όλων των κρατών μελών με κέντρο την Ε.Κ.Τ.  που εδρεύει στη Φρανκφούρτη. Εκβιάζοντας και απειλώντας όλα τα κράτη μέλη για να υποκύψουν στην ηγεμονία της Γερμανίας ιδρύοντας έτσι ένα νέο ταμείο, το ESM με Πρόεδρο έναν Γερμανό για να ολοκληρωθεί και επιτευχθεί ο πλήρης έλεγχος  της διακίνησης των κεφαλαίων.

Εδώ, βέβαια ελλοχεύει ο κίνδυνος της ολοκληρωτικής κατάρρευσης και της ολοσχερής καταστροφής της οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Όλοι μας,  γνωρίζουμε τη  φυσική κατάληξη όλων των ολοκληρωτικών καθεστώτων ανά τον κόσμο και κατά το διάβα της ιστορίας.

Μιλάμε συνεχώς για τον  «Αυτοκράτορα»  Ερντογάν αλλά για  την  «Αυτοκράτειρα»  Μέρκελ δεν αφήνουμε να πέσει κουβέντα. Ποια η διαφορά τους? Ο Ερντογάν κραυγάζει τις αλόγιστες απαιτήσεις του, αλλά η κα Μέρκελ τις ζητά με μία ηχηρή σιωπή, αφήνοντας να υπογράφονται συνεχώς μνημόνια για να υποδουλώνονται οι λαοί.

Ήδη με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου στην Ελλάδα δόθηκε η κυριαρχία στην Γερμανία και ο πλήρης έλεγχος του ελληνικού κράτους και η μετάβαση σιγά σιγά σε μία γερμανική Ελλάδα. Για αυτό το σκοπό ιδρύθηκε το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και Α.Α.Δ.Ε., η οποία τελευταία δεν είναι ανεξάρτητη. Ελέγχεται μόνο από τους Γερμανούς, μην το ξεχνάμε. Με την υπογραφή των υπολοίπων μνημονίων από τον Αλέξη Τσίπρα μπήκαμε στη φάση της εκπλήρωσης όλων των προ-απαιτούμενων χωρίς κανένα όφελος για τη χώρα μας.

Επίσης, το ζήτημα της ονοματολογίας για τα Σκόπια, δεν αναμοχλεύτηκε ξαφνικά, αλλά είναι και επιθυμία των Γερμανών, που έχουν «ορίσει»  ήδη το όνομα Μακεδονία,  διότι δίνουν προσωπικά δάνεια στα Σκόπια και οι γερμανικές επενδύσεις είναι πολλές στην γειτονική χώρα.  Μην ξεχνάμε το γεγονός ότι η κα Μέρκελ αποκάλεσε τον κο  Ζάεφ  «Πρωθυπουργό της Μακεδονίας»!

Είναι απαράδεκτη η στάση όλων των ξένων παραγόντων να πάρει ένα κράτος το όνομα Μακεδονία, που δεν ταυτίστηκε ποτέ με το όνομα αυτό και δε διαθέτει αντίστοιχη ιστορία και η γνήσια καταγωγή τους, είναι σλαβική, όπου και οι ίδιοι το ισχυρίζονται. Είναι σαν λέμε ετούτη την στιγμή να αλλάξει η Ελλάδα το όνομα της σε «Βαυαρική Δημοκρατία της Ελλάδας»  –  «BAYERISCHE DEMOKRATIE GRIECHENLANDS».

 Αυτό θα μπορούσαμε κάλλιστα να το κάνουμε, εάν σκεφτούμε ότι ο Όθωνας,  βασιλιάς της Ελλάδας, ήταν απόγονος της βαυαρικής βασιλικής οικογένειας. Φανταστείτε τι όφελος θα είχε η Ελλάδα από τα πλούτη της Βαυαρίας.  Αυτό δε  θα άρεσε στους Γερμανούς, όπως και σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τις Η.Π.Α.  ή με την Αυστραλία, όπου ζουν χιλιάδες Έλληνες ομογενείς.

Ούτε στην Αμερική θα αρέσει να σφετεριστούμε το όνομα της. Επομένως, γιατί να μην μπορεί η χώρα μας, να αποτρέψει να δοθεί η όποια δική της,  ονομασία σε ξένη χώρα. Άρα, σίγουρα ικανοποιούνται κάποια ισχυρά συμφέροντα. Το μοναδικό ισχυρό συμφέρον το διαθέτει η Γερμανία για να ενταχθούν τα Σκόπια στην Ε.Ε.  και στο ΝΑΤΟ. Το ίδιο θέλουν να γίνει και με την άλλη γείτονα χώρα την Αλβανία. Όμως,  και τα Σκόπια και η Αλβανία έχουν τεράστια συμφέροντα και αλυτρωτικές βλέψεις προς τη Μακεδονία μας,  και γενικά τη χώρα μας.

Τι να περιμένεις, λοιπόν,  από πολιτικούς που δεν σέβονται τον λαό τους και την θρησκεία του, εφόσον αυτοί οι ίδιοι είναι δηλωμένοι άθεοι και με δεξιά τσέπη! Εδώ αναφέρομαι στους δικούς μας,  πολιτικούς που απαξιώνουν την ιστορία μας , την ταυτότητα μας και τη καταγωγή μας. Αναρωτιέμαι τι είδους χώρα θέλουν να διαμορφώσουν. Η Ελλάδα έχει δώσει ανά τους αιώνες τα φώτα της,  σε όλον τον κόσμο και η ίδια έχει τυφλωθεί από τον ίδιο της,  τον εαυτό. Μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι για αυτή την κατάντια μας. Εάν δεν αλλάξουμε μέσα μας και ενωθούμε για ένα ευάρεστο κοινό σκοπό, ο Ελληνισμός θα αφανισθεί. Αυτό θέλουμε τελικά?

©Typologos.com 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.