ΕΤΗΣΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΡΧΗΣΤΡΑ – ΧΟΡΩΔΙΑ – ΣΟΛΙΣΤ) 2017

Την ετήσια ακρόασή της, θα πραγματοποιήσει σύντομα η  Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) στη Θεσσαλονίκη  και οι  ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες -συμμετέχουσες θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα:

  1. Οι υποψήφιοι- υποψήφιες τραγουδιστές (σολίστ) θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι  από 17 έως και 30 ετών.
  2. Οι υποψήφιοι- υποψήφιες χορωδοί θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.
  3. Οι υποψήφιοι – υποψήφιες μουσικοί (όργανα) θα εξεταστούν σε κομμάτι δικής τους επιλογής. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι από 8 έως και 30 ετών.

Διευκρινίζεται ότι η ακρόαση των μουσικών (Ορχήστρα) αφορά στα κάτωθι όργανα:

Πίκολο, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Όμποε, Φαγκότο. 

Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Τρομπόνι, Εμφώνιο, Κόρνο.

Τούμπα, Άρπα, Βιολί, Βιόλα, Τσέλο, Κόντρα Μπάσο, Κλασική Κιθάρα, Μπουζούκι, Ευρωπαϊκά Κρουστά. 

Πιάνο, Ακκορντεόν, Ηλεκτρικό Mπάσο, Κανονάκι και Σαντούρι.

  1. Ως ημερομηνία γέννησης του ή της υποψηφίου λογίζεται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης για τα κατώτερα όρια και η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης για τα ανώτερα όρια.
  2. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με συμπλήρωση της κάτωθι φόρμας ,η οποία αποστέλλεται ως συνημμένη στην εξής  ηλεκτρονική διεύθυνση:                                                    orchestraofgreece@gmail.com
  3. Η ακριβής ώρα – μέρα των υποψηφίων και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας προσέλευσης και εξέτασης θα κοινοποιηθούν στους ή στις υποψηφίους με απαντητικό email.
  4. Σε περίπτωση κωλύματος προσέλευσης, ακύρωσης δηλωθείσας συμμετοχής, ανάγκης ερωτήσεων ή διευκρινίσεων. Οι υποψήφιοι  μπορούν να απευθύνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στην υπεύθυνη της ΣΟΝΕ, Έλενα Τιτίρλα στο παρακάτω email και όχι της ορχήστρας.
  5. Το  email είναι το εξής: info@unplugged-studio.gr / Facebook: Elena Titirla.
  6. Σημειωτέον ότι η ΣΟΝΕ λειτουργεί με βάση τον κανονισμό της και ο οποίος δεν παραβιάζεται από κανένα μέλος. Εφόσον, το υποψήφιο μέλος  διαβάσει  και αποδεχθεί τους όρους, τότε μπορεί να  συμπληρώσει την αίτηση.

©Typologos.com 2017

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

16 − 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.