Επιτυχίες Ελλήνων Χιονοδρόμων

0
49

«Χρυσός» ο Τζιόβας, «χάλκινος» x3 o Αντωνίου,  πολύ καλή εμφάνιση και «εισιτήριο» για Αγγέλη

17:43:20,03/11/2018

Το χρυσό μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ βαθμών κατέκτησε ο Νίκος Τζιόβας στο διεθνή αγώνα τεχνικής κατάβασης στην Στάρα Πλάνινα της Σερβίας

Πολύ καλές ήταν οι εμφανίσεις των Ελλήνων χιονοδρόμων σε Σερβία και Φινλανδία. Πιο συγκεκριμένα, μετάλλια πήραν οι Νίκος Τζιόβας  και Γιάννης  Αντωνίου στη Σερβία, ενώ  πολύ καλή επίδοση  πέτυχε ο  Απόστολος  Αγγέλης στη  Φινλανδία.

Το χρυσό μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ βαθμών κατέκτησε ο Νίκος Τζιόβας στο  διεθνή αγώνα στην Στάρα Πλάνινα της Σερβίας. Με συνολικό χρόνο 1:30.06 και 28,55 βαθμούς FIS o πρωταθλητής του Α.Λ.Π.Ι.Σ.  έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης και βελτίωσε τη διεθνή του βαθμολογία του.

O Γιάννης Αντωνίου κέρδισε δυο χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμους αγώνες στο σύνθετο αλπικό

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Γιάννης Αντωνίου, ο οποίος διακρίθηκε σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα.  Στο αγώνισμα του σύνθετου αλπικού κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμους αγώνες με πολύ καλές επιδόσεις σε ένα αγώνισμα που δεν είναι ανάμεσα στα αγωνίσματά του.  O Ευρυτάνας πρωταθλητής κέρδισε και το αργυρό μετάλλιο και στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης με πολύ καλή συγκομιδή βαθμών (56,83 FIS points).

Ο Αγγέλης πήρε και το «εισιτήριο»

O Απόστολος Αγγέλης προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χιονοδρομίας 2018-2019

Την καλύτερη επίδοση του στους αγώνες των Παγκοσμίων Κυπέλλων διάθλου πραγματοποίησε ο Απόστολος Αγγέλης στο Κοντιολάχτι της Φιλανδίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε μέρος στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων  και τερμάτισε στην 82η θέση ανάμεσα σε 100 αθλητές που ολοκλήρωσαν τον αγώνα. Χρόνος του Αγγέλη 26:44.8, με 2 άστοχες βολές και 96,79 βαθμούς IBU.

Με την επίδοση αυτή εξασφάλισε την συμμετοχή του για την επόμενη περίοδο, στη σειρά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018-19.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

1 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.