‘Ελληνες ηθοποιοί συμμετέχουν στη διεθνή συμπαραγωγή «Ο Αρμέν κι Εγώ»

0
195

‘Ελληνες ηθοποιοί συμμετέχουν στη διεθνή κινηματογραφική συμπαραγωγή  Αρμενίας-Ρωσίας-Γαλλίας με τίτλο «Ο Αρμέν κι Εγώ»

Έλληνες ηθοποιοί συμμετέχουν στη διεθνή κινηματογραφική συμπαραγωγή Αρμενίας-Ρωσίας – Γαλλίας με τίτλο «Ο Αρμέν κι Εγώ».

Αναλυτικότερα, η  Δάφνη Κιουρκτσόγλου, ο Δημήτρης Νικολαΐδης και ο Ιωάννης Κυφωνίδης είναι ανάμεσα στους Έλληνες ηθοποιούς που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο φιλμ.

Σκηνές της  ταινίας γυρίστηκαν στην Ελιά Νικήτης στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη.  Εκεί τα «γυρίσματα» πραγματοποιήθηκαν  μέσα και έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», αφού πρώτα  ζητήθηκε η άδεια και η σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη.

Η πρώτη υποδύεται τη σύντροφο ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών, ο δεύτερος τον πατέρα του και ο τρίτος έναν πληρωμένο δολοφόνο.

Τη  σκηνοθεσία «υπογράφει» ένας εκ των καταξιωμένων σκηνοθετών της Ρωσίας, ο  Maxim Airapetov, ενώ πρωταγωνιστούν τρία από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά ονόματα της Αρμενίας. Σε χαρακτηριστικούς ρόλους εμφανίζονται η pop  σταρ της Γαλλίας Άλμα που την εκπροσώπησε και στη Eurovision, καθώς και ο εγγονός του Λούις Άρμστρονγκ, Τσάρλι Άρμστρονγκ., ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους  σολίστ jazz  της Ρωσίας.

H ταινία αφηγείται την ιστορία του Λεβόν, ενός νεαρού άνδρα που κέρδισε την ακεραιότητα, πρεσβεύοντας δύο πραγματικές αξίες, που δεν είναι άλλες από τη φιλία και την αγάπη.

Ο Λεβόν  επιστρέφει στην πατρίδα του και αρχίζει να διορθώνει τα λάθη, που πραγματοποίησε στη νεότητά του. Οι εξελίξεις  αντικατοπτρίζουν αυτές του παρελθόντος, ενώ κάποτε θα έρθει η στιγμή της επιλογής:

Να γίνει  ανεξάρτητος  ενήλικας  ή να παραμείνει όμηρος των επιθυμιών των άλλων και υποδουλώνεται  στη βούληση των συμπλοκών  που υλοποιεί ο πατέρας του. Πρόκειται για ειρωνική μουσική κωμωδία με στοιχεία οικογενειακού δράματος στην ατμόσφαιρα μιας  πόλης με καλλιτεχνικές αποχρώσεις.

©Typologos.com 2017

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

3 × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.