Εγκαταλείπεται ο διεθνής διαγωνισμός για τα Αρχαία Ελληνικά!

5 Responses

 1. Vasilis says:

  Το ότι οι Σκοπιανοί έχουν κερδίσει τόσα και τους έχουν αναγνωρίσει τόσα κράτη, είναι από κάποια βιβλία που διατίθενται παγκοσμίως εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με την δική τους εκδοχή περί Μακεδονίας!!!! Δεν το πράξανε φυσικά οι ίδιοι…. κάτι λαμόγια τύπου Σόρος που δεκάρα δεν δίνουν για τους σκοπιανούς και την Μακεδονία, αλλά αποσκοπούνε σε κάτι πολύ περισσότερο από αυτά που φαίνονται!!!!
  Φυσικά εδώ βλέπουμε ότι τα Ελληνόπουλα στην Ελλάδα τα έχουν αφήσει χωρίς βιβλία και σήμερα άκουγα ότι από τον Οκτώμβριο που λέγανε ότι θα έχει λυθεί το θέμα, το μεταθέτουν στα τέλη Ιανουαρίου του 1912!!!!!!! Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!
  Όσο για τους ξένους φιλέλληνες και μη, δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψουν τα αρχαία Ελληνικά για τα σλαβικά, αλλά………………….
  (αυτός ο εξευτελισμός μας είναι που με πειράζει)..

 2. Marinos Divanis says:

  Δυστυχώς η παρακμή της Ελλάδας συνεχίζεται με ρυθμούς που δεν μπορούμε να συλλάβουμε. Το μέλλον της Ελλάδας όπως τη γνωρίσαμε είναι πολύ αβέβαιο. Δεν είναι μόνο η γλώσσα που βάλλεται αλλά κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα. Υπάρχουν πράγματα που γνωρίζουμε, που βλέπουμε αλλά δεν θέλουμε να παραδεχθούμε και υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε αλλά παίζονται στις πλάτες μας. Και οι δυο περιπτώσεις είναι δυσοίωνες. Όσο για τη γλώσσα αν μπορούσαν θα την έγραφαν με λατινικούς χαρακτήρες όπως είχε προτείνει παλιά κάποιος “μεταρρυθμιστής”.

 1. 1 December 2011

  […] (Τηλέφωνο με αριθμό κλήσης 210- 77.18.07.77 κι e-mail: odeg@otenet.gr) (Τυπολόγος) […]

 2. 1 December 2011

  […] με αριθμό κλήσης 210- 77.18.07.77 κι e-mail: odeg@otenet.gr) (Τυπολόγος) […]

 3. 16 August 2012

  […] με αριθμό κλήσης 210- 77.18.07.77 κι e-mail: odeg@otenet.gr) (Τυπολόγος) […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.