Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 16-22 Απριλίου 2018

0
84

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 16-22 Απριλίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,  Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 16-22 Απριλίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε,  αλλά και να αναθεωρήσετε καταστάσεις. Είναι η στιγμή έτσι κι αλλιώς να δουλέψετε περισσότερο για όσα θέλετε να καταφέρετε με τον Κρόνο να εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία στις 18 Απριλίου 2018 δίνοντας σας,  την ανάγκη να δουλέψετε αρκετά για να καταφέρετε τις επιθυμίες σας.

Στις 16 Απριλίου 2018 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μέσα στον 2ο  οίκο, η συμμετοχή του Ουρανού και του αστεροειδή Εστία (Vesta) δείχνει πως αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει αρκετές αλλαγές μαζί της,  και μας ωθεί να κάνουμε αποφασιστικά βήματα για όσα θέλουμε να πετύχουμε.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 16 Απριλίου 2018  σας δίνει περισσότερη ευελιξία, αλλά και κατάλληλη διάθεση προς με τους άλλους. Η επικοινωνία σας, βελτιώνεται, οι σκέψεις σας, είναι πιο ξεκάθαρες και μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Τα επαγγελματικά σας,  παραμένουν απαιτητικά – όμως – ενεργήστε για την κατάκτηση των στόχων σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα , τα οποία αγαπάτε, αφού ο Ερμής σας βοηθάει να εναρμονίστε τις σχέσεις σας,  και να συζητήσετε πιο εύκολα με όσους αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018  θα σας δώσει την απαραίτητη πνευματική διαύγεια,  ώστε να μπορέσετε να γεμίσετε με νέες ιδέες, αλλά και την κατάλληλη στάση για να ανταπεξέλθετε σε εκκρεμότητες,  τις οποίες  έχετε και να κάνετε νέα ξεκινήματα που θέλετε. Είναι πλέον καιρός να βελτιώσετε σχέσεις, εστιάζοντας αρκετά στην καλή επικοινωνία σας,  με τους άλλους, με την κατάλληλη προσέγγιση από σας μπορείτε να βελτιώσετε θέματα φέροντας τις σχέσεις σας,  σε ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018  σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε περισσότερα και να διαχειριστείτε καλύτερα ζητήματα που σας απασχολούν. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας,  που μπορείτε αρκετά να αλλάξετε το κλίμα μέσα σε αυτές και να βελτιώσετε αρκετά, ανανεώνοντας τες. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να επανεκτιμήσει καταστάσεις και να προσπαθήσετε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να κινήσετε σχέδια που έχετε, ώστε να τα εξελίξετε ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών,  αλλά και των επαγγελματικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018 τονίζει τα επαγγελματικά σας, μπορείτε να χειριστείτε δύσκολα ζητήματα και να βρείτε την κατάλληλη προσέγγιση,  ώστε να κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες για να πετύχετε περισσότερα επάνω σε νέα σχέδια και φιλοδοξίες που έχετε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι τις προσωπικές σχέσεις σας,  που μπορεί να δυσκολέψουν ιδιαίτερα αν δεν εστιάσετε στην καλή έκφραση όσων νιώθετε.  Αποφύγετε να αμελήσετε αγαπημένα πρόσωπά  σας.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018  σας βοηθάει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και να βελτιώσετε ζητήματα, τα  οποία  υπάρχουν ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μάλιστα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε θέματα,  που σας απασχολούν μέσα σε αυτόν με μία καλύτερη προσέγγιση, εστιάζοντας στην καλή επικοινωνία ιδιαίτερα μέσα στις συνεργασίες, αλλά και σε καλές επαγγελματικές επαφές. Η ευελιξία σας,  θα σας βοηθήσει να αποφύγετε εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα σας.  Προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε περισσότερο ζητήματα,  που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018 σας ωθεί να διαχειριστείτε ζητήματα που έχετε σε εκκρεμότητα, ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε την εσωτερική ένταση και ισορροπήστε ψυχολογικά ιδιαίτερα πριν πάρετε αποφάσεις, ακόμα και αν ορισμένα θέματα σας αγχώνουν κινηθείτε προσεκτικά προσπαθώντας να βρείτε την κατάλληλη λύση και την κατάλληλη προσέγγιση. Ειδικά στις σχέσεις σας,  μπορείτε να αντιμετωπίσετε σωστά τα συναισθήματα που νιώθετε. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να κινηθείτε με περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να βελτιώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018  βοηθάει αρκετά, ώστε να χρησιμοποιήσετε την διπλωματία σας, για την καλυτέρευση αρκετών ζητημάτων, τα οποία  υπάρχουν και να φέρετε την εξέλιξη που αναζητάτε.  Ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, θα  σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε αρκετά ζητήματα και να προχωρήσετε με καλύτερο τρόπο ειδικά μέσα σε συνεργασίες. Η καλή επικοινωνία βοηθάει να προχωρήσετε νέα σχέδια, εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για σας. Στις προσωπικές συζητήστε και ανανεώσετε τους δεσμούς σας, με όσους αγαπάτε και να αντιμετωπίσετε με καλύτερο τρόπο ζητήματα,   τα οποία  σας δυσκολεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018  ισορροπήστε τις σκέψεις σας,  και προσεγγίστε τους άλλους με έναν ήρεμο τρόπο. Προσπαθήστε να φέρετε την απαραίτητη ισορροπία στις σχέσεις σας, αλλά και στα εργασιακά σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα ζητήματα, είστε παραγωγικοί και μπορείτε να βάλετε αρκετά σχέδια πλέον σε εφαρμογή. Μπορείτε να βρείτε ευκολότερα τις λύσεις,  όπως και τον τρόπο να προχωρήσετε στους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018 θα σας βοηθήσει,  ώστε να μπορέσετε να είστε πιο διαλλακτικοί μέσα στις προσωπικές σχέσεις σας. Μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά ζητήματα που υπάρχουν,  αλλά και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με όσους αγαπάτε. Μπορείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε νέες δραστηριότητες, που μπορεί να βοηθήσουν τη διάθεση και την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018  τονίζει τα συναισθήματά σας, ο τρόπος που αντιδράτε, αλλά και το έντονο συναίσθημα , το οποίο  έχετε μπορεί να δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες αν δε είστε προσεκτικοί. Καλό είναι να σκεφτείτε περισσότερο όσα έχετε να πείτε με τους άλλους και ιδιαίτερα με κοντινά πρόσωπά σας. Η διάθεση σας,  και η επικοινωνία σας,  είναι καταλυτική για την καλή πορεία των σχέσεων, ιδιαίτερα μέσα στα επαγγελματικά σας,  που θα πρέπει να φροντίσετε αρκετά την επικοινωνία μέσα στις συνεργασίες σας,  για να προχωρήσουν τα σχέδιά σας,  τα οποία  χρειάζονται αρκετή προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018  τονίζει την επικοινωνία σας, θα σας βοηθήσει αρκετά,  ώστε να αντιμετωπίσετε ζητήματα,  που χρειάζονται καλό χειρισμό. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα παρεξηγήσεις και θέματα που σας απασχολούν με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να προσεγγίσετε τους άλλους και να επικοινωνήσετε μαζί τους σε ουσιαστική βάση. Βελτιώστε καταστάσεις , φέρνοντας την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας. Στον τομέα των επαγγελματικών σας, εστιάστε περισσότερο στα σχέδιά σας,  και βάλτε τα σε εφαρμογή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018  τονίζει τη διαχείριση των  οικονομικών ζητημάτων σα. Προσεγγίστε με περισσότερη προσοχή ζητήματα, τα οποία  αφορούν στα οικονομικά σας,  και εκκρεμότητες που υπάρχουν στον τομέα αυτό. Μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη ευκολία μέσα στις προσωπικές σχέσεις σας. Κρατήστε μία θετική και χαλαρή στάση απέναντι στους άλλους. Εστιάστε στον τομέα των επαγγελματικών σας, που μπορείτε να κάνετε αρκετά, βάζοντας ως προτεραιότητα όσα πρέπει πλέον θέλετε να ολοκληρώσετε.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

18 − 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.