Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 11-17 Ιουνίου 2018

0
88

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 11-17 Ιουνίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:01:16,06/11/2018
To Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 11-17 Ιουνίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Η αποφασιστικότητά σας, αυτή την εβδομάδα, θα είναι έντονη και προμηνύονται κερδοφόρες ενέργειες και μεγάλες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σας. Θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας,  στον τρόπο διαχείρισης αποφάσεων που θέλετε να πάρετε. Η οξύτητα της σκέψης σας,  και η αντιληπτικότητά  σας, θα σταθούν ως εφαλτήρια για να οργανώσετε καλύτερα συνεργασίες που υπάρχουν στο προσκήνιο. Οι σχέσεις σας,  με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα κινηθούν αρμονικά και θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, που σας ανησυχούσαν αυτό το διάστημα. Σε θέματα, που αφορούν την εκπαίδευσή σας, μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να σας παρουσιάστηκαν κάποιες δυσκολίες, τώρα – όμως –  ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε και να αποδείξετε τι αξίζετε. Η εβδομάδα αυτή, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα παιδιά σας,  και να αγγίξετε σημαντικά ζητήματα. Μακρινά ταξίδια που παρουσίασαν δυσκολία στην οργάνωσή τους, τώρα ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θελκτικότητά  σας,  και το έξυπνο χιούμορ σας, θα προσελκύσουν αγαπημένα πρόσωπά σας,  και θα δώσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.  Αυτή την εβδομάδα, θα ταξινομήσετε στοιχεία για νομικές εκκρεμότητες, που υπήρχαν στο παρελθόν. Κληρονομικά θέματα που σας ταλαιπώρησαν όλο αυτό το διάστημα, έρχονται στο προσκήνιο και στοιχειοθετούνται. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις μπαίνουν σε ένα  ρυθμό και θα σας αφήσουν να πάρετε μία ανάσα, ανακτώντας δυνάμεις για το μέλλον. Προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε με καταστάσεις και φιλικά πρόσωπα και παρακάμψετε τυχόν διαφωνίες μαζί τους. Η επιμονή σας, να κατακτήσετε τους στόχους σας, και να ανεβάσετε τον πήχη στα οικονομικά σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε δυσκολίες. Φτάνει να δώσετε όλη σας, την ενέργεια, στην οργάνωση με επιμονή και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπά  σας, πέρασαν μία δοκιμασία το προηγούμενο διάστημα. Αυτή την εβδομάδα, όμως, θα υπάρξει το περιθώριο να βρεθεί η χρυσή τομή, που θα δώσει την εξέλιξη , την οποία  περιμένετε. Η κατανόηση που μπορείτε να έχετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα σε συζητήσεις, θα  είναι ο προάγγελος για μία νέα αρχή. Η επικοινωνία σας,  με άτομα που σας περιστοιχίζουν, θα βρίσκεται σε θετικό επίπεδο και θα βελτιώσει τη διάθεσή σας. Θα χρειαστεί, όμως, να επιστήσετε περισσότερο την προσοχή σας στα οικονομικά σας,  και να αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί, σας έχουν κουράσει ψυχολογικά, επηρεάζοντας τη διάθεσή σας. Η ψυχολογία σας, θα αλλάξει αυτή την εβδομάδα προς το καλύτερο, βλέποντας τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία. Οι ευκαιρίες επομένως που θα περάσουν μπροστά σας, θα είστε σε θέση να τις εκμεταλλευτείτε και τα επαγγελματικά σας, θα έχουν την εξέλιξη, την οποία  επιθυμείτε. Κάποιες εναλλαγές της διάθεσής σας, εμφανίζονται λόγω των ανήσυχων σκέψεων, για θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας. Θα βρεθείτε μπροστά σε αποφάσεις, που θα πρέπει να λειτουργήσετε αντικειμενικά για να υπάρξει ισορροπία. Θυμηθείτε ότι η αλληλοκατανόηση και ο αλληλοσεβασμός θα είναι τα μέσα που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Βρείτε χρόνο για τα ενδιαφέροντά σας,  και για τις προσωπικές ανησυχίες σας, θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε τις αδυναμίες σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, η αυτοπεποίθησή σας, θα καθορίσει τις εξελίξεις και ο δυναμικός χαρακτήρας σας, θα σας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. Η επαγγελματική δραστηριότητά σας, θα απαιτήσει περισσότερο την προσοχή και την συγκέντρωσή σας, για να προχωρήστε τα σχέδιά σας. Η διάθεσή σας, να δημιουργήσετε και να είστε πιο ενεργητικοί, σας δίνουν το ερέθισμα να κατακτήσετε τους στόχους σας. Θα υπάρξουν στιγμές που θα θελήσετε να απομονωθείτε και να κάνετε έναν απολογισμό των επιθυμιών σας, δίνοντάς σας,  την ώθηση να προχωρήστε με σταθερά βήματα. Η βελτίωση των σχέσεων με τα μέλη της οικογένειάς  σας, θα βοηθήσει τον συναισθηματικό παράγοντά σας, καλύπτοντάς τον, όπου μέχρι  και τώρα υπήρχε απόσταση, λόγω εντάσεων. Η εχθρική στάση κάποιων ατόμων που σας περιστοιχίζουν, έχει την ικανότητα να σας ανατρέψει τα σχέδια. Να είστε προσεκτικοί, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν γύρω σας,  και πράξτε ανάλογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακά θέματα που σας απασχολούσαν όλο αυτό το διάστημα, έρχονται και εξομαλύνονται και οι σχέσεις με τα μέλη της βελτιώνονται, λόγω της διάθεσής σας, για εποικοδομητικές συζητήσεις. Η διάθεση για απομόνωση από τις καθημερινές δραστηριότητες και η ένταξη νέων  σας οδηγούν σε πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Η διαίσθησή σας,  θα στοχεύσει άτομα του περιβάλλοντός σας, που έχουν αρνητικές επιρροές στη  ζωή σας. Ακολουθήστε την,  και το αποτέλεσμα θα είναι αλάνθαστο. Η επιφυλακτικότητα αυτή, θα σας κρατήσει σε απόσταση από το φιλικό περιβάλλον σας, και θα σας αναγκάσει να κάνετε έναν επαναπροσδιορισμό των σχέσεων σας. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν ενίσχυση, σκεφτείτε πιο ουσιαστικά τις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα παρουσιάζετε μία εξαιρετική δραστηριότητα σε ότι αφορά  στα μακρινά ταξίδια και εκπαιδευτικά θέματα, στα οποία θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η πολιτική, η οποία  θα χρησιμοποιήσετε για την επικοινωνία με τους άλλους, θα σας ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα που υπάρχουν και θα αντιληφθείτε τι σας προσφέρουν και σε τι μπορούν να σας στηρίξουν οι γύρω σας. Η επικοινωνιακή τάση σας,  και η διάθεση για συζήτηση, θα μπορέσουν να διευθετήσουν τις αντιξοότητες που θα εμφανιστούν στα επαγγελματικά σας. Οι στόχοι σας, πρόκειται να ανασυγκροτηθούν, αφαιρώντας επουσιώδη στοιχεία και ενδυναμώνοντας τα ουσιώδη. Έτσι, η πορεία σας,  θα ανοίξει διάπλατα τους δρόμους για την επιτυχία. Οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, θα εξομαλυνθούν, εφόσον υπάρχει η διάθεση και από τα δύο μέρη ειλικρινούςσυζήτησης. Οι δυσκολίες, που θα εμφανιστούν σε οικογενειακά θέματα, θα σας δώσουν το  χρόνο να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρατηρώντας πιο εύστοχα τα πράγματα, διαμορφώνετε μία εικόνα, με περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Εξάλλου, είστε ένα ζώδιο που η διορατικότητά σας, δε  σας αφήνει να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Θα υπάρξει μία δυσκολία στους τομείς της εκπαίδευσης και των νομικών υποθέσεων, αλλά η επιμονή σας, και η ανακάλυψη άλλων τρόπων δράσης θα φέρει εξέλιξη  σε αυτούς τους τομείς. Στις σχέσεις με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα  αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας. Ταξίδια που έχετε προγραμματίσει, ίσως αναβληθούν, λόγω οικονομικών δυσχερειών ή έκτακτων γεγονότων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση  είναι τα κίνητρα να γνωρίσετε νέα άτομα και να αυξηθεί ο ενθουσιασμός σας,  για νέα πράγματα. Η αγάπη σας,  για μάθηση και διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων  θα ανοίξει τα φτερά σας,  για νέους δρόμους, πιο ποιοτικούς και πιο πνευματικούς. Αυτή την εβδομάδα, ευνοούνται μακρινά ταξίδια, δίνοντάς σας,  την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέους τόπους και να ανανεωθείτε.  Προσέξτε, όμως, κληρονομικά θέματα που σας αφορούν ή οικονομικές εκκρεμότητες.  Κάποιες δυσκολίες θα εμφανιστούν και μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Στις επαγγελματικές δραστηριότητες σας, και κυρίως τις οικονομικές, επιστήστε την προσοχή σας, χωρίς να παραμελείτε καταστάσεις, καθώς και γεγονότα που σας οπισθοδρομούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας,  και αποφύγετε τα πρέπει που θέτετε στη ζωή σας. Εξάλλου, έχετε μεγάλη ζωτικότητα για να καταφέρετε ότι επιθυμείτε. Η αυστηρότητα που εξετάζετε τα θέματα που σας αφορούν, σας κουράζει και σας απομυζεί μεγάλη ενέργεια. Η ικανότητά σας,  να ανταπεξέλθετε σε δύσκολες καταστάσεις, είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό σας, και δε σας επιτρέπει να φοβάστε να αντικρίσετε την πραγματικότητα. Η τάση για απομόνωση, θα σας δώσει την ευκαιρία να στραφείτε προς τον εαυτό σας,  και να αρχειοθετήσετε τις επιθυμίες σας,  και τα θέλω σας, αποφεύγοντας συγκρούσεις με το σύνολο. Σε νομικά και κληρονομικά θέματα, θα μπορέσετε να οργανώσετε τα στοιχεία,  που τα αποτελούν και να φτάσετε σε θεμιτά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις επαγγελματικές δραστηριότητες σας,  αυτή την εβδομάδα παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες, που πρέπει να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Οι καινοτόμες ιδέες σας, θα παροτρύνουν τη  διάθεση σας,  για δράση και βελτίωση. Μην παραμελήσετε, όμως, σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να ελέγξετε καλά και να κινηθείτε επάνω σε μία κατάλληλη γραμμή, που θα απομακρύνει κάθε αρνητική κατάσταση. Η ειλικρινής διάθεση  να θέσετε θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν θα εξομαλύνει τις σχέσεις σας. Οι εντάσεις που υπήρχαν στο παρελθόν με κοντινά πρόσωπά σας, έχουν επηρεάσει την ψυχολογική σας διάθεση.  Μπορείτε, όμως,  ευκολότερα να βρείτε τρόπο να εξομαλύνετε καταστάσεις αυτή την εβδομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή προμηνύει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματά  σας, βοηθώντας σας,  να ξεπεράσετε με ευκολία θέματα που σας απασχολούν. Οι στόχοι που θέλετε να κατακτήσετε σε θέματα καριέρας,  θα ευνοηθούν αυτή την εβδομάδα.  Προσοχή, όμως, σε σταθερές βάσεις που θα πρέπει να προϋπάρχουν. Η τάση για επικοινωνία και βελτίωση των συναδελφικών σχέσεων θα είναι το βάθρο της επιτυχίας σας. Οι προσωπικές σχέσεις σας, μπορεί να εμφανίσουν μία αστάθεια και θα χρειαστεί να βάλετε τα όριά σας. Εξετάστε τα θέματα που σας απασχολούν, βλέποντας τα σφαιρικά και αντικειμενικά.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

2 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.