Γνωριμία με την επιχειρηματικότητα για νέους ηλικίας 14-18 ετών στο 3ο Θερινό Σχολείο «ThesSummerSchool»

0
83

Γνωριμία με την επιχειρηματικότητα για νέους  ηλικίας 14-18 ετών  στο 3ο Θερινό Σχολείο «ThesSummerSchool»

09:10:18,05/16/2018

Οι έφηβοι-έφηβες θα έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας

Η επιλογή καριέρας, η ανάπτυξη επιχειρηματικού μοντέλου, ο τρόπος διοίκησης – λειτουργίας μιας επιχείρησης, η στρατηγική και η καινοτομία θα είναι ορισμένα από τα αντικείμενα με τα οποία θα εξοικειωθούν νέοι και νέες ηλικίας 14-18 ετών που θα παρακολουθήσουν το 3ο Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας «ThesSummerSchool», το οποίο θα γίνει στις 25 έως  –  30 Ιουνίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Οι έφηβοι-έφηβες, που βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον τους, θα έχουν μια σημαντική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας μέσα από το εξαήμερο πρόγραμμα και να αποκτήσουν προσωπική άποψη για το αν τους ενδιαφέρει, καθώς  και το πώς μπορούν να βαδίσουν στο μονοπάτι της.

Το Θερινό Σχολείο θα διεξάγεται καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν διαλέξεις από καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ  θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την κριτική  σκέψη τους,  μέσω της μελέτης διάφορων περιπτώσεων.

Επίσης, θα διδαχθούν από τις εμπειρίες των προσκεκλημένων ομιλητών – διακεκριμένων στελεχών του χώρου – και να συνδέσουν τη θεωρία με την πράξη στις επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σε δυο πρωτοπόρες επιχειρήσεις : την προ-θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων i4Gpro και την Intrasoft.

Ο συγκεκριμένος θεσμός διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από το Εργαστήριο Πληροφοριακών Συστημάτων και Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας – ISeB (Information Systems & e-Business) του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Υλοποιείται με  την υποστήριξη της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Β.Ε).

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθεί στους συμμετέχοντες και  πιστοποιητικό συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι – ενδιαφερόμενες  να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2310- 891. 227, με email στο thessummerschool@iseb.gr ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του θερινού σχολείου: http://thessummerschool.iseb.gr.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

four + eight =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.