Γιάννης Πάριος συναυλίες καλοκαίρι 2018

0
360

Τρεις μοναδικές εμφανίσεις θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Πάριος εντός καλοκαιριού 2018

15:01:01,07/11/2018
O έρωτας, ο χρόνος και οι στιγμές θα είναι τα βασικά θέματα των τριών συναυλιών του Γιάννη Πάριου το φετινό καλοκαίρι

Τρεις μοναδικές εμφανίσεις θα πραγματοποιήσει ο τροβαδούρος του έρωτα Γιάννης Πάριος στη Μυτιλήνη, στη Σάμο και στη Θεσσαλονίκη εντός του καλοκαιριού 2018. Ήτοι, ο  Γιάννης Πάριος θα εμφανιστεί  στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου στο  Κάστρο Μυτιλήνης, στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 4 Αυγούστου στη Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι της Σάμου και στις 9 το βράδυ της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου 2018 στο θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη.

Το όνομα του δημιουργού είναι συνυφασμένο με  τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, και ταλέντο. Ως συνθέτης – στιχουργός – ερμηνευτής διάγει 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας έχοντας εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου.

Συνάμα, ο ίδιος  παραμένει πιστός σε αυτό που πάντοτε δημιουργεί με σαφήνεια κι απλότητα. Είναι τα «συστατικά», με τα οποία κατάφερε να μείνει χαραγμένος στη συνείδηση των φιλότεχνων. Χωρίς να υποδυθεί τίποτα άλλο, παρά με μόνο «όπλο» τη φωνή του, εξύμνησε τον έρωτα, έγραψε στίχους γι’ αυτόν και μελοποίησε τραγούδια, που μεταφράστηκαν σε πολλές γλώσσες.

Ερμηνεύει, δε, πάντοτε τα τραγούδια με έναν ιδιαίτερο ξεχωριστό τρόπο, με αποτέλεσμα να βιώνεται ως ξεχωριστό βίωμα η κάθε συναυλία του τροβαδούρου του έρωτα. Οι φιλότεχνοι αναμένουν να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του Γιάννη Πάριου.

Για να νιώσουν ωραία με το ταίρι τους, να βιώσουν την κάθε στιγμή, να ζήσουν το «σήμερα» ή να αναπολήσουν τη ζωή «που περνά και χάνεται».

Οι τιμές  των εισιτηρίων για τη συναυλία της Μυτιλήνης:  Έως   και τις 15 Ιουλίου 2018  η γενική είσοδος διαμορφώθηκε στα 15 ευρώ. Από την 16η  Ιουλίου 2018 η γενική  είσοδος θα τιμάται στα 18 ευρώ , ενώ  τα 15 ευρώ «αγγίζει» το  μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων)

Οι τιμές εισιτηρίων για τη μουσική  παράσταση της Σάμου: Η γενική είσοδος τιμάται 15 ευρώ έως και τις 25 Ιουλίου 2018, ενώ από τις 26 Ιουλίου θα κοστίζει 18 ευρώ. Η τιμή του μειωμένου εισιτηρίου  (φοιτητικό, ανέργων) είναι 15 ευρώ.

Οι τιμές εισιτηρίων για την εμφάνιση της Θεσσαλονίκης :

Η γενική είσοδος διαμορφώθηκε  στα 15 ευρώ έως και τις 5 Αυγούστου , ενώ  από τις 6 Αυγούστου 2018 θα είναι  18 ευρώ.  Η τιμή του μειωμένου εισιτηρίου  (φοιτητικό, ανέργων) είναι 15 ευρώ.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

fourteen + 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.