ΑΠΟ ΤΙΣ 7-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ TOY 2013, Η ZOOTECHNIA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
Τα ρεπορτάζ του www.typologos.com

ΑΠΟ ΤΙΣ 7-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ TOY 2013,  Η ZOOTECHNIA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Του Νίκου Μόσχοβου, e-mail: nikmoshov@gmail.com

Τη φετινή έκθεση συμπληρώνουν το σαλόνι αλόγων και το pet festival

Τη φετινή έκθεση συμπληρώνουν το σαλόνι αλόγoυ και το pet festival

Το «ζωηρό» ενδιαφέρον  των στελεχών του  αγροτικού- κτηνοτροφικού κλάδου για συμμετοχή στα περίπτερα της  8ης  Διεθνούς   Εκθέσεως για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία «Zootechnia» καταγράφουν ήδη οι υπεύθυνοι της Helexpo AE στη Θεσσαλονίκη.

Η φετινή «Zootechnia» θα πραγματοποιηθεί στις 7-10 Φεβρουαρίου του 2013 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και οι υπεύθυνοι του εκθεσιακού φορέα θεωρούν ότι « αποτελεί αναφοράς για τις κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές επιχειρήσεις, καθώς συμπυκνώνει τη δυναμική του πρωτογενούς  τομέα, που αποτελεί «ατμομηχανή»  για  την  έξοδο από την κρίση».

Στην έκθεση αναμένεται να πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις σαν το το 2ο Πανόραμα Ελληνικών Φυλών Αγροτικών Ζώων, καθώς η παρουσίαση μίας πιλοτικής καθετοποιημένης κτηνοτροφικής μονάδας.

Το Α- ΤΕΙ Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής και η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία θα πραγματοποιήσει την ημερίδα με θέμα: «Ζωική Παραγωγή – Η Οικονομική Κρίση Ευκαιρία για Ανάπτυξη».

Επιπλέον, θα διοργανωθεί μια ημερίδα από την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, ενώ θα γίνει και το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Επαγγελματιών Γεωπόνων.

«Η  «Zootechnia»  είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Eλλάδα και στα Bαλκάνια, καθώς και  ανοίγει τις πύλες της,  κάθε δύο χρόνια, παρουσιάζοντας όλες τις εξελίξεις στον κτηνοτροφικό-πτηνοτροφικό κλάδο.

Η έκθεση συγκεντρώνει  και διεθνείς συμμετοχές, προσφέροντας  την  δυνατότητα για τη σύναψη συμφωνιών, καθώς  και  την διενέργεια εμπορικών συναλλαγών», δημοσιοποίησαν οι ιθύνοντες της HELEXPO AE.

H έκθεση θα λειτουργήσει τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή από τις 10 το πρωί έως και τις 7 το βράδυ. Το Σάββατο θα  είναι «ανοικτή» από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ . Η τιμή του εισιτηρίου «ορίστηκε» στα 6 ευρώ.

©Typologos.com 2013  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.