Οι Ανοιχτές Πλατφόρμες συνεχίζουν φέτος με ροκ, ποπ και μιούζικαλ!

0
66

Οι Ανοιχτές Πλατφόρμες συνεχίζουν φέτος με ροκ, ποπ και μιούζικαλ!

10:46:55,12/05/2017
H αίθουσα δοκιμών του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου θα διεξαχθούν οι ακροάσεις

Οι Ανοιχτές Πλατφόρμες  του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Μ.Μ.Α.) συνεχίζουν  φέτος με ροκ, ποπ και μιούζικαλ! Οι ακροάσεις  θα πραγματοποιούνται από τον Ιανουάριο 2018 στις 4 το απόγευμα της κάθε Τρίτης  για ομάδες 3 μουσικών τουλάχιστον.

Την περσινή χρονιά έδωσαν την ευκαιρία οι Ανοιχτές Πλατφόρμες σε ένα συχνά άγνωστο και ανεκμετάλλευτο μουσικό δυναμικό να παρουσιάσει τη δουλειά του στο Μέγαρο εντός του πλαισίου των  ακροάσεων.

Μάλιστα, ορισμένοι από τους μουσικούς  που ξεχώρισαν στις ακροάσεις αυτές, έχουν ήδη εμφανιστεί ή θα εμφανιστούν στο μέλλον στις συναυλίες του Μ.Μ.Α. (Αthens Tango Ensemble, After 8 Jazz Sextet, Maracatu, Manouchedrome Trio, Μαρίνα Σάττι + Fonέs, Τηλέμαχος Μούσας και Μob Trio).

Μετά την επιτυχία του περσινού κύκλου, συνεχίζονται οι Ανοιχτές Πλατφόρμες και αυτή τη σεζόν δίνοντας έμφαση από τον Ιανουάριο του 2018 σε όλες τις μορφές της ροκ μουσικής (progressive, hard rock, heavy metal κ.λπ.), στην ποπ, στο μιούζικαλ και ιδιαίτερα στη φωνή σε όλα τα παραπάνω είδη. Παράλληλα, οι ακροάσεις είναι ανοιχτές, όπως και πέρυσι, και σε ομάδες από τον χώρο της κλασικής, της έθνικ και της τζαζ.

Ο ελάχιστος αριθμός για κάθε ομάδα συμμετεχόντων είναι οι 3 μουσικοί.

Την καλλιτεχνική επιτροπή αποτελούν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μεγάρου Μίλτος Λογιάδης, ο Επικεφαλής του Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού των  «Γέφυρων» Δημήτρης Μαραγκόπουλος και ο Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής  Θανάσης Αποστολόπουλος.

Από τον προσεχή Ιανουάριο κάθε Τρίτη στις 4  το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι ακροάσεις.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής:

Πηνελόπη Πατρικιάνου, 210- 72.82.736, ppat@megaron.gr

©Typologos.com 2017

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

four × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.