Δράση Ναυταθλητισμού για άτομα με σύνδρομο down στο Λουδία

21:07:53,11/09/2017
Tην εμπειρία του ναυταθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα άτομα με σύνδρομο DOWN

Δράση ναυταθλητισμού για άτομα με σύνδρομο Down στον ποταμό Λουδία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως και  τις 2 το μεσημέρι του  Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2017 στη θέση «Μηδέν» του ποταμού Λουδία, όπου βρίσκεται ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών.  Η αθλητική εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της δράσης «Συμμετέχω Ισότιμα».

Διοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Τομέας Κοινωνικής Συνοχής. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας και γίνεται  με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Πυλαίας-Χορτιάτη και της εταιρείας «Ελληνικά Πετρέλαια».

«Στόχος μας,  είναι εδώ να δίνουμε το δικαίωμα ισότιμης συμμετοχής σε όλους όσους βρίσκονται στα όρια του κοινωνικού αποκλεισμού από σωματική, αισθητική, νοητική και κινητική αναπηρία, προκειμένου να απολαμβάνουν ελεύθερα κάθε πολιτιστική, καθώς και αθλητική δραστηριότητα.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική κοινωνική δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την οποία συνεργαζόμαστε άψογα με το Δήμο Πέλλας, το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών, αλλά και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που μας στηρίζουν», δήλωσε ο συντονιστής του Τομέα Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χάρης Αηδονόπουλος.

Ωφελούμενοι της ναυταθλητικής δράσης θα είναι άτομα με σύνδρομο Down από τις δομές της Πρόνοιας στη ζώνη ευθύνη του Τομέα Κοινωνικής Συνοχής σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Θα παραβρεθούν και άτομα με σύνδρομο Down από όμορες αντίστοιχες δομές της Βουλγαρίας. Η δράση περιλαμβάνει βόλτα με σκάφη στον ποταμό Λουδία και μία δωρεάν επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.

©Typologos.com 2017

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

4 × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.