ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (2017) βραβεύτηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών με Πιστοποιητικό Διάκρισης από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο TripAdvisor.

Η ίδια ιστοσελίδα κατέταξε το συγκεκριμένο μουσειακό χώρο ως το πρώτο μεταξύ όλων των Μουσείων της Θεσσαλίας και δεύτερο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Ελλάδα.

Η βράβευση αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία για τους υπεύθυνους του χώρου, αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις λειτουργούν μόλις δυόμιση χρόνια .

Συνάμα, αποτελεί ένα από τα ελάχιστα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας στην Ελλάδα, που έχει λάβει μια τέτοια διάκριση επί 2 συναπτά έτη.

Το Πιστοποιητικό Διάκρισης λαμβάνουν αξιοθέατα σε ολόκληρο τον κόσμο και τα οποία προσφέρουν ποιοτικές εμπειρίες μαζί με την άψογη εξυπηρέτηση.

Στην τελική κατάταξη συνυπολογίζεται η ποιότητα, η ποσότητα, και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους επισκέπτες στο TripAdvisor σε διάστημα 12 μηνών.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επισκέπτες μας, για τις εξαιρετικές κριτικές τους και είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη διάκριση αυτή», δήλωσε ο διευθυντής του Μουσείου, Νίκος Πάλλας.

«Όταν μάλιστα η βράβευση αυτή προκύπτει με τρόπο αντικειμενικό και αδιαμφισβήτητο, τότε η ικανοποίηση μας είναι η μέγιστη δυνατή. Εκείνο που εμείς υποσχόμαστε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αναβαθμίζοντας συνεχώς τη ποιότητα των υπηρεσιών και των δράσεων μας», κατέληξε ο κ. Πάλλας.

©Typologos.com 2017.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

4 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.