ΜΕ 45 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ 3000 ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ H 1Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜIΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ «ΚΑΛΩΣ ΑΝΤΑΜΩΘΗΚΑΜΕ»ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Περισσότεροι από 45 Σύλλογοι και 1300 χορευτές συμμετείχαν στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων με τίτλο «Καλώς Ανταμωθήκαμε», που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα (Σάββατο 1 Ιουλίου 2017) στη Λαμία.

Διοργανωτές ήταν η Ενωση Μικρασιατών Λαμίας, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλαδος (ΟΠΣΕ) και ο Δημος Λαμιέων.

Κύριο χαρακτηριστικό της συνάντησης ήταν η σχεδόν καθολική συμμετοχή των μεγάλων – ιστορικών Μικρασιατικών Συλλόγων της ΟΠΣΕ, αλλά και νεότερων από κάθε γεωγραφική περιφέρεια της χώρας.

Δεκάδες χορευτικά συγκροτήματα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας για την πραγματοποίηση πατινάδας στους δρόμους της πόλης.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των προεδρείων των Σωματείων υπό την παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του προέδρου της ΟΠΣΕ, Λουκά Χριστοδούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Στο πρόσωπο της Αθηνάς Σαμόγλου από τη Σμύρνη τίμησαν οι διοργανωτές την προσπάθεια που γίνεται κατά τα τελευταία χρόνια στην Ορθόδοξη Κοινότητα Σμύρνης και τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Σμύρνης.

Η στιγμη της βράβευσης του δημάρχιυ Λαμιέων, Νίκου Σταυρογιιάννη

Επίσης, από τον κ. Χριστοδούλου τιμήθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης για τη μεγάλη υποστήριξη που παρείχε στη πραγματοποίηση της συνάντησης.

Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατών «Καλώς Ανταμωθήκαμε» ολοκληρώθηκε με γλέντι, που «κράτησε» μέχρι και τα ξημερώματα.

©Typologos.com 2017.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

nine + 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.